Sistem DVD home theater

  Sistem DVD home theater

  Priviţi, ascultaţi şi încercaţi

  Acest sistem Home Entertainment, elegant şi compact, redă practic orice disc cu sunet multi-canal la calitate Dolby sau DTS. Relaxaţi-vă şi pătrundeţi în universul muzicii şi al filmului, în propria dvs. casă.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Priviţi, ascultaţi şi încercaţi

 • Sunet surround DTS, Dolby Digital şi Pro Logic II

  Sunet surround DTS, Dolby Digital şi Pro Logic II

  Decodorul DTS şi Dolby Digital integrat elimină necesitatea unui decodor extern, prin procesarea tuturor celor şase canale de informaţii audio, asigurând posibilitatea de a experimenta un sunet surround şi o percepţie naturală incredibilă. Dolby Pro Logic II oferă cinci canale de procesare surround, din orice sursă stereo.

 • Conectori Easy-fit™ coloraţi, pentru configurare rapidă

  Conectori Easy-fit™ coloraţi, pentru configurare rapidă

  Conectorii cu coduri de culori permit conectarea simplă şi rapidă a boxelor satelit şi a subwoofer-ului, prin simpla cuplare a conectorului colorat la borna cu culoarea corespunzătoare din spatele unităţii centrale.

 • 4x Video Upsampling pentru o mai bună calitate a imaginii

  Video Upsampling este o tehnologie care reduce distorsiunile pentru a îmbunătăţi considerabil calitatea imaginii. Creşterea vitezei de procesare video până la 54MHz sau chiar până la 108MHz are ca rezultat conversia imaginii într-un format de 08:08:8* (54MHz) sau 16:16:16 (108MHz) care are o rezoluţie orizontală de 4 până la 8 ori mai mare decât formatul DVD obişnuit. Această procesare reduce considerabil distorsiunea de tip “plasă de ţânţari”, rezultând o calitate a imaginii pură şi fără distorsiuni.

 • Sistem de boxe Wide Spectrum pentru un sunet cât mai natural

  Difuzorul de spectru larg acoperă întregul interval de frecvenţe perceput de urechea umană, reuşind să reproducă un sunet extrem de realist. Cum un singur difuzor reproduce întregul interval de frecvenţe, distorsiunile de fază şi cele temporale sunt minime.

 • Filme: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  Redarea multi-format vă permite să redaţi majoritatea formatelor de disc, pentru compatibilitate maximă şi un spectacol vizual desăvârşit.

 • Muzică: CD, MP3-CD, CD-R/RW şi Windows Media™ Audio

  Redarea multi-format vă permite să rulaţi majoritatea formatelor de discuri, pentru compatibilitate maximă şi plăcere a audiţiei.

 • Picture CD (JPEG) cu redare a muzicii (MP3)

  Picture CD este un disc CD-R sau CD-RW pe care puteţi stoca fişiere MP3 şi imagini digitale. La introducerea unui Picture CD în DVD player, pe ecran va apărea un meniu cu toate imaginile JPEG şi/sau fişierele MP3 de pe disc. Nu trebuie decât să selectaţi fişierele cu muzică şi imaginile pe care doriţi să le savuraţi şi să apăsaţi Redare sau OK. Puteţi privi imaginile la TV şi asculta muzică în acelaşi timp.

 • Configurare rapidă a sistemului Home Entertainment

  Pentru a vă îndruma în configurarea iniţială a sistemului dvs., Philips vă pune la dispoziţie un ghid de iniţiere rapidă, cu o abordare simplă, cu imagini grafice şi culori bine definite care vă prezintă etapele esenţiale de conectare şi preluare a imaginilor şi a sunetului. Aceste etape esenţiale sunt prezentate clar pe o singură pagină, inclusă în cutia produsului, pentru o configurare simplă şi rapidă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa