Fidelio

Philips Fidelio SoundBar

Boxe surround cinema wireless

  • KA

  Philips Fidelio SoundBar

  Boxe surround cinema wireless

  Sunet surround cinematic, wireless

  HTL9100 este primul soundbar de la Philips cu sunet surround realist de la boxe wireless detaşabile. Bucuraţi-vă de libertatea amplasării ocazionale şi temporare a boxelor surround numai când aveţi nevoie de ele. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio Boxe surround cinema wireless

Sunet surround wireless 4.1 CH, Bluetooth®, 2 intrări HDMI şi ieşiri HDMI ARC, Aluminiu HTL9100/12 Caută produse similare

Sunet surround cinematic, wireless

cu boxe detaşabile

 • Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunetul Virtual Surround de la Philips produce sunet surround de calitate de la un sistem format din mai puţin de cinci difuzoare. Algoritmii spaţiali avansaţi reproduc cu precizie caracteristicile sonore dintr-un mediu cu 5.1 canale. Puteţi obţine un sunet surround multicanal autentic din orice sursă stereo de calitate înaltă. Nu mai este nevoie să cumpăraţi boxe, cabluri sau stative pentru a vă bucura de un sunet cu adevărat spaţial.

 • Conectaţi la HDMI x 2 pentru imagine excepţională şi sunet de calitate

  Conectaţi la HDMI x 2 pentru imagine excepţională şi sunet de calitate

  Bucuraţi-vă de redare 3D profundă şi sunet 5.1 sau 7.1 de claritate excepţională conectând pur şi simplu ieşirea audio HDMI x 2 a playerului la conectorul receptorului AV non-3D.

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicaţii wireless cu rază scurtă, stabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea uşoară wireless la alte dispozitive Bluetooth, pentru a putea asculta muzica preferată de pe orice smartphone, tabletă sau laptop, inclusiv de pe iPod sau iPhone cu un difuzor activat Bluetooth.

 • Sunet surround Dolby Digital şi Pro Logic II

  Sunet surround Dolby Digital şi Pro Logic II

  Un decodor Dolby Digital integrat elimină necesitatea unui decodor extern, prin procesarea tuturor celor şase canale de informaţii audio, asigurând posibilitatea de a experimenta un sunet surround şi o percepţie naturală incredibilă. Dolby Pro Logic II oferă cinci canale de procesare surround, din orice sursă stereo.

 • Surround la cerere - boxe surround wireless detaşabile

  Surround la cerere - boxe surround wireless detaşabile

  Afundaţi-vă într-un sunet superb oricând doriţi. Detaşaţi pur şi simplu boxele surround wireless de la unitatea principală Soundbar şi aşezaţi-le în partea din spate a camerei pentru a obţine experienţa audio surround 5.1 completă pentru jocurile şi filmele dvs. Când acţiunea a luat sfârşit, ataşaţi din nou boxele pentru a utiliza boxa Soundbar pentru muzică şi emisiuni TV. Graţie utilizării tehnologiei audio wireless patentate şi a boxelor surround care funcţionează la o frecvenţă unică, nu există interferenţă de reţea. Rezultatul este un sistem surround wireless complet cu o calitate audio fără pierderi atât pentru muzică, cât şi pentru filme.

 • Senzor de orientare care asigură cel mai bun sunet în orice locaţie

  Senzor de orientare care asigură cel mai bun sunet în orice locaţie

  Calitatea experienţei dvs. audio este determinată de modul în care soundbar-ul este poziţionat în cameră. Din fericire, sistemul este prevăzut cu un senzor inteligent cu auto-orientare care optimizează instantaneu calitatea sunetului odată ce detectează dacă soundbar-ul este amplasat orizontal sau vertical. Deci, fie că puneţi soundbar-ul pe un raft, fie că îl montaţi pe perete, puteţi fi sigur că veţi beneficia de o experienţă audio superbă.

 • Senzor de orientare care asigură cel mai bun sunet în orice locaţie

  Senzor de orientare care asigură cel mai bun sunet în orice locaţie

  Calitatea experienţei dvs. audio este determinată de modul în care soundbar-ul este poziţionat în cameră. Din fericire, sistemul este prevăzut cu un senzor inteligent de auto-orientare care optimizează instantaneu calitatea sunetului odată ce detectează dacă soundbar-ul este amplasat orizontal sau vertical. Deci, fie puneţi soundbar-ul pe un raft, fie îl montaţi pe perete, puteţi fi sigur că veţi avea o experienţă audio superbă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa