Boxă SoundBar

  Boxă SoundBar

  Sunet puternic pentru orice televizor

  La o grosime de numai 2,98 cm, Philips HTL6140 este un Soundbar extrem de subţire, care poate fi montat oriunde. Cu o putere de 320 W şi cu un subwoofer de 8”, cu putere de 220 W, are un sunet mult mai puternic decât pare şi redă muzică prin Bluetooth® cu aptX® şi AAC. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxă SoundBar

Subwoofer wireless 2.1 CH, Bluetooth® aptX, AAC şi NFC, 1 intrare HDMI şi ieşire HDMI ARC, Grosime de numai 29, 8 mm HTL6140B/12 Caută produse similare

Sunet puternic pentru orice televizor

cu subwoofer wireless

 • Ieşire sunet puternică de 320 W

  Ieşire sunet puternică de 320 W

  6 woofere din neodim şi 2 tweetere premium cu dom din materiale moi care produc tonuri înalte de mare claritate, asigurând o calitate premium a sunetului. Puterea totală a acestora este de 320 W, pe măsura subwooferului de 8” cu putere de 220 W. HTL6140 nu este numai extrem de subţire, ci are şi un sunet extrem de plăcut.

 • Tweetere Soft Dome Premium pentru un sunet de o claritate excepţională

  Tweetere Soft Dome Premium pentru un sunet de o claritate excepţională

  Cu sunetul de claritate excepţională de la Philips, acum veţi putea percepe şi aprecia fiecare detaliu al sunetului, în modul în care este destinat să fie ascultat şi cum au intenţionat artistul sau regizorul! Sunetul de claritate excepţională reproduce sursa sunetelor - indiferent că este un film de acţiune, un muzical sau o reprezentaţie live - cu fidelitate, precis şi fără nicio distorsiune. Sistemele home theater Philips cu sunet de claritate excepţională menţin procesarea audio la minim, păstrând puritatea conţinutului audio iniţial. Rezultatul este o precizie sonică mai mare livrată pentru urechile dvs.

 • Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

  Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

  Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

 • Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Sincronizaţi dispozitive Bluetooth fără nicio problemă, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singură atingere. Este suficient să atingeţi smartphone-ul sau tableta cu funcţia NFC activată în zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a iniţia sincronizarea Bluetooth şi streaming-ul de muzică.

 • Dolby Digital şi DTS pentru sunet surround excepţional

  Dolby Digital şi DTS pentru sunet surround excepţional

  Treceţi la sistemul digital şi bucuraţi-vă de muzica şi filmele preferate. Chiar şi muzica stereo sună excelent, deoarece Dolby Digital şi DTS Digital Surround îmbunătăţesc muzica şi clipurile video digitale, astfel încât să beneficiaţi de un sunet surround cu adevărat copleşitor în boxele de pe sistemul dvs. home cinema.

 • Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunetul Virtual Surround de la Philips produce sunet surround de calitate de la un sistem format din mai puţin de cinci difuzoare. Algoritmii spaţiali avansaţi reproduc cu precizie caracteristicile sonore dintr-un mediu cu 5.1 canale. Puteţi obţine un sunet surround multicanal autentic din orice sursă stereo de calitate înaltă. Nu mai este nevoie să cumpăraţi boxe, cabluri sau stative pentru a vă bucura de un sunet cu adevărat spaţial.

 • Conectează la o HDMI pentru imagine excepţională şi sunet de calitate

  Bucură-te de redare 3D profundă şi sunet 5.1 sau 7.1 de claritate excepţională conectând pur şi simplu o ieşire audio HDMI a playerului la conectorul receptorului AV non-3D.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa