Home Theater 5.1

  Home Theater 5.1

  Bucuraţi-vă de home cinema cu difuzoarele 3D în unghi

  Maximizaţi experienţa sunetului home cinema cu boxele dinamice tridimensionale în unghi! Redaţi tot conţinutul de divertisment preferat, inclusiv Blu-ray 3D, pe acest sistem inovator home theater Philips seria HTB7530. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Home Theater 5.1

Blu-ray 3D, andocare iPod/iPhone HTB7530D/12 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de home cinema cu difuzoarele 3D în unghi

Obsedat de sunet

 • CinemaPerfect HD pentru redare mai clară şi mai precisă

  CinemaPerfect HD pentru redare mai clară şi mai precisă

  Procesorul de imagine Philips CinemaPerfect HD oferă un nou standard în redarea clară şi precisă a materialelor video. Acest procesor inteligent reduce zgomotul şi sporeşte claritatea imaginilor pentru a vă oferi imagini video de calitate mai bună decât înainte. Reducerea zgomotului video şi super-scalarea funcţionează pentru a reduce zgomotul care este produs când materialul video este comprimat în formatul MPEG. Fără procesarea color îmbunătăţită, procesorul produce imagini precise şi profunde pe ecran.

 • Difuzoarele 3D în unghi propagă sunetul uniform în încăpere

  Difuzoarele 3D în unghi propagă sunetul uniform în încăpere

  Difuzoarele 3D în unghi sunt prevăzute cu drivere în unghi pentru a furniza sunetul nu numai frontal, ci şi spre părţile laterale, extinzând punctul optim de ascultare astfel încât să vă puteţi bucura de sunet surround mai copleşitor şi mai cinematic.

 • Opţiune boxe posterioare wireless pentru amplasare fără dezordine

  Opţiune boxe posterioare wireless pentru amplasare fără dezordine

  Boxele posterioare wireless vă oferă modularitate şi mobilitate în amplasarea lor. Dezvoltate cu ajutorul unei tehnologii care elimină interferenţele, boxele wireless furnizează un sunet surround absolut, fără inesteticele cabluri de conectare.

 • Conversie instantanee 2D în 3D pentru e experienţă cinematografică realistă

  Conversie instantanee 2D în 3D pentru e experienţă cinematografică realistă

  Desfătaţi-vă cu emoţia filmului 3D acasă la dvs. vizionându-vă colecţia de filme 2D. Conversia instantanee 3D utilizează cea mai nouă tehnologie digitală pentru a analiza conţinutul video 2D şi a diferenţia între obiectele din prim-plan şi cele din fundal. Această detaliere generează o hartă a adâncimii care converteşte formatele normale 2D în fascinante imagini 3D. Cu un televizor compatibil 3D, sunteţi acum gata de o experienţă totală HD 3D.

 • Transformaţi-vă Smartphone-ul într-o telecomandă pentru produse AV Philips

  Transformaţi-vă Smartphone-ul într-o telecomandă pentru produse AV Philips

  Aplicaţia MyRemote Philips vă permite să vă utilizaţi smartphone-ul sau tableta pe post de telecomandă pentru a vă controla produsele Philips AV conectate la reţeaua dvs. Wi-Fi de acasă, oferindu-vă control instantaneu de oriunde din căminul dvs. De asemenea, aceasta oferă o serie de funcţii utile precum SimplyShare, pentru a conecta şi transmite wireless tot divertismentul; MySound, pentru a vă particulariza preferinţele de ascultare; şi SurroundMe, pentru a calibra cel mai bun sunet surround.

 • DynamicSurround pentru o experienţă surround mai intensă.

  DynamicSurround pentru o experienţă surround mai intensă.

  DynamicSurround utilizează algoritmi de sunet foarte avansaţi care redau fidel caracteristicile de sunet ale unui mediu surround complet ideal. Răsplăteşte ascultătorii cu o experienţă de ascultare intensă 7.1 şi exploatează la maxim  mai puţine  difuzoare, astfel în camera utilizatorului nu mai există aglomeraţia de boxe a unui sistem 7.1 - fără a sacrifica experienţa sunetului surround.

 • WiFi integrat pentru a vă bucura wireless de suportul media conectat

  WiFi integrat pentru a vă bucura wireless de suportul media conectat

  Graţie WiFi integrat puteţi experimenta o selecţie bogată de servicii online populare prin simpla conectare a sistemului home theater direct la reţeaua de la domiciliu. Vă puteţi bucura de unele dintre cele mai bune site-uri Web care oferă filme, imagini, divertisment şi informaţii şi alte tipuri de conţinut online adaptat pentru a se potrivi ecranului dvs. de televizor.

 • Staţie de andocare inclusă pentru redarea comodă de pe iPod/iPhone

  Staţie de andocare inclusă pentru redarea comodă de pe iPod/iPhone

  Utilizaţi staţia de andocare pentru iPod şi iPhone şi savuraţi muzica de pe iPod şi iPhone sau sistemul home theater.

 • Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Lăsaţi-vă vrăjit de filmele 3D în propria dvs. sufragerie cu televizorul Full HD 3D. Active 3D utilizează dispozitive de comutare rapidă de ultimă generaţie pentru profunzime naturală şi realism cu rezoluţie full 1080x1920 HD. Vizionând aceste imagini cu ochelari speciali care sunt temporizaţi pentru a deschide şi a închide lentilele din stânga şi din dreapta în sincronizare cu imaginile alternative, se creează experienţa de vizionare Full HD 3D cu home cinema. Versiunile de filme premium 3D pe BluRay oferă o selecţie largă de conţinut de înaltă calitate. Blu-ray asigură de asemenea sunet surround necomprimat pentru o experienţă audio incredibil de reală.

 • Radio prin Internet pentru a vă bucura de posturile de radio online

  Radio prin Internet pentru a vă bucura de posturile de radio online

  Radioul prin Internet este un serviciu de transmisie audio prin Internet. Unele posturi de radio de pe internet sunt afiliate unui post sau reţele de radio tradiţionale (terestre), în timp ce altele sunt doar posturi de radio pe internet, care sunt independente şi transmit numai pe internet. Cu Radio prin Internet vă puteţi bucura de acces la posturile de radio online de oriunde din lume şi puteţi asculta o varietate mare de genuri, ştiri, sport şi divertisment sau vă puteţi conecta la posturile favorite sau de nişă.

 • Puterea de 1000 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică

  Puterea de 1000 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa