Kit de lustruire faruri

  Kit de lustruire faruri

  Vedeţi mai bine, conduceţi mai sigur

  În comparaţie cu alte kituri care necesită scule electrice, tehnologia noastră avansată oferă rezultate excelente cu minim de efort şi este uşor de utilizat. În numai patru paşi simpli, consumatorii pot obţine rezultate profesionale, fără a avea nevoie de scule electrice. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Vedeţi mai bine, conduceţi mai sigur

Cu protecţie UV

 • Mai bine restauraţi decât să înlocuiţi

  Mai bine restauraţi decât să înlocuiţi

  Economisiţi bani prin restaurarea farurilor dvs. în locul cumpărării unora noi.

 • Oferă un condus mai sigur pe timp de noapte

  Oferă un condus mai sigur pe timp de noapte

   Tehnologia cu înveliş de protecţie împotriva UV restaurează mai degrabă decât să înlocuiască. Un far mai curat asigură un condus mai sigur pe timp de noapte.

 • Calitate înaltă şi rentabilitate

  Calitate înaltă şi rentabilitate
 • Curăţă ambele faruri

  Acest kit vă va oferi tot ceea ce aveţi nevoie pentru a curăţa două faruri de maşină: - 1 sticlă cu Pretratament pe bază de apă (29,5 ml) - 1 sticlă de agent de curăţare/luciu (29,5 ml), 1 sticlă de agent de restaurare/păstrare a luciului (29,5 ml) - 1 bucată şmirghel 600 (mare) - 1 bucată şmirghel 1500 (medie) - 1 bucată şmirghel 2000 (fină) - 10 şerveţele - 1 pereche de mănuşi (mărime universală)

 • Îndepărtează opacitatea şi îngălbenirea cauzate de soare şi murdărie

  Kitul de lustruire a farurilor de la Philips îndepărtează opacitatea şi îngălbenirea, farurile având un aspect şi finisaj ca nou.

 • Lumina mai bună salvează vieţi

  „În timp, farurile se uzează şi se zgârie în urma impacturilor şi a deteriorării generale. Farurile din plastic sunt fabricate cu ajutorul unui înveliş de protecţie împotriva razelor ultraviolete. Acest înveliş se degradează în urma expunerii la diverse condiţii, ducând la decolorare, îngălbenire, oxidare şi poate duce la scăderea vizibilităţii cu până la 40% pe timp de noapte.”

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa