Robot de bucătărie Jamie Oliver

  Robot de bucătărie Jamie Oliver

  Acceleraţi-vă viteza de preparare

  „Eu folosesc robotul de bucătărie în fiecare zi. Acesta taie ca o sabie ninja şi grăbeşte fiecare aspect al gătitului, indiferent dacă feliez, rad sau amestec. Poate fi folosit chiar pentru a face o îngheţată rapidă. Este un ajutor nepreţuit şi universal în bucătărie.” Jamie O. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Robot de bucătărie Jamie Oliver

1000 W, Bol de 3, 4 l, 8 accesorii HR7782/00 Caută produse similare

Acceleraţi-vă viteza de preparare

Cuţit zimţat pentru robotul dvs. de bucătărie

 • Disc de radere reversibil (mare sau mărunt)

  Disc de radere reversibil (mare sau mărunt)

  Gătitul unor feluri de mâncare delicioase pentru prieteni şi familie nu trebuie să consume mult timp. Acest disc de radere reversibil asigură raderea în câteva secunde a cepei, morcovilor, dovleceilor şi cartofilor. Util pentru curry, salate, mâncăruri fierte înăbuşit şi produse gratinate - şi poate un mod minunat de a aduce mai multe vitamine şi fibre în corp!

 • Telul metalic dublu în formă de balon pentru frişcă şi albuşuri de ou

  Telul metalic dublu în formă de balon pentru frişcă şi albuşuri de ou

  Telul dublu metalic în formă de balon creează spumă cremoasă de albuş şi frişcă perfect bătută. Pentru cele mai bune rezultate, utilizaţi viteza 1 care asigură rezultate mai cremoase. Crearea unor deserturi delicioase nu a fost niciodată mai uşoară!

 • Cuţit zimţat inovator pentru deserturi rapide congelate

  Cuţit zimţat inovator pentru deserturi rapide congelate

  Părinţii ocupaţi îşi pot trata acum copiii (sau chiar pe ei înşişi) cu deserturi sănătoase congelate. Acest cuţit inovator cu zimţi face în câteva secunde „îngheţate” instantanee din fructe de pădure, iaurt şi miere. Graţie marginilor zimţate, sfărâmarea cuburilor de gheaţă se face rapid şi simplu.

 • Disc de feliere reglabil pentru felii subţiri până la felii groase (1 - 7 mm)

  Disc de feliere reglabil pentru felii subţiri până la felii groase (1 - 7 mm)

  „Cu toţii ducem vieţi agitate, deci a reduce timpul petrecut în bucătărie punând, în acelaşi timp, pe masă mâncare gustoasă şi sănătoasă este incredibil de important. Doresc ca părinţii ocupaţi să se simtă cât mai confortabil cu putinţă atunci când folosesc noul robot de bucătărie, care oferă un timp suplimentar ce poate fi petrecut cu familia sau prietenii, reducând timpul necesar preparării mesei.„ Acest disc de feliere este reglat uşor pentru a permite o varietate de grosimi diferite de măr, cartofi sau alte ingrediente.

 • Reţetele exclusive ale lui Jamie Oliver pentru inspiraţie

  Reţetele exclusive ale lui Jamie Oliver pentru inspiraţie

  Fiecare produs din gama instrumentelor lui Jamie de la Philips Jamie Oliver vine cu reţete exclusive de la Jamie pentru a vă ajuta să pregătiţi o gamă de mâncăruri uşoare şi proaspete adorate de întreaga familie.

 • Pentru mai multe sfaturi, vizitaţi www.philips.com/jamieoliver

  Pentru mai multe sfaturi, vizitaţi www.philips.com/jamieoliver

  „Pentru mine este important să încurajez cât mai multe persoane să gătească cu plăcere şi să se simtă confortabil şi să fie cât mai încrezători că pot utiliza acest set. Şi, în cele din urmă, am optat pentru crearea unei game pe care aş fi cu adevărat bucuros să o am şi să o utilizez în propria bucătărie. Fiecare piesă a setului din gama Instrumentele Jamie de la Philips Jamie Oliver are o minunată pată albăstrie, culoarea pe care o aleg pentru a se potrivi cu contururile pur retro pe care le-am utilizat. Acest lucru este destinat expunerii, nu trebuie ascuns în dulapuri.”

 • Accesorii lavabile în maşină

  Accesorii lavabile în maşină

  Toate accesoriile robotului de bucătărie Philips incluse în cutia ta sunt lavabile în maşină.

 • Tehnologie PowerChop pentru performanţe superioare de tocare

  Tehnologie PowerChop pentru performanţe superioare de tocare

  Tehnologia PowerChop este o combinaţie între forma lamei de tăiere, unghiul de tăiere şi castronul interior, care oferă rezultate de tocare superioare atât pentru ingredientele moi, cât şi pentru cele tari. Este, de asemenea, perfectă pentru prepararea piureurilor şi pentru amestecarea aluaturilor pentru prăjituri!

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa