Mixer de mână Jamie Oliver

  Mixer de mână Jamie Oliver

  Simplu, rapid şi eficient

  „Întrucât este portabil, aparatul poate amesteca direct în tavă, indiferent dacă este o oală sau chiar o tavă de friptură adâncă, pentru a obţine sosul perfect. Este perfect pentru supe sau pentru prepararea unor cantităţi reduse din orice preparate, de la sosuri pentru salate până la pesto.” Jamie O. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Mixer de mână Jamie Oliver

650 W, Bară din metal, Tocător şi 1 accesoriu HR1680/00 Caută produse similare

Simplu, rapid şi eficient

Blender cu tehnologie inovatoare ProMix

 • Bolul de 1,0 l cu capac păstrează proaspete smoothie-urile şi aluaturile.

  Bolul de 1,0 l cu capac păstrează proaspete smoothie-urile şi aluaturile.

  Acest bol este cu adevărat folositor la pregătirea în casă a sosurilor, a aluaturilor de clătite sau a smoothie-urilor cu blenderul de mână. Dacă nu terminaţi şarja dintr-o dată, puneţi capacul şi păstraţi în frigider pentru mai târziu. Nu putea fi mai uşor!

 • Tehnologia inovatoare ProMix pentru cele mai bune rezultate

  Tehnologia inovatoare ProMix pentru cele mai bune rezultate

  Tehnologia inovatoare ProMix reprezintă viteza şi eficienţa maxime pentru a oferi numai cele mai fine şi mai uniforme rezultate de tăiere.

 • Reţetele exclusive ale lui Jamie Oliver pentru inspiraţie

  Reţetele exclusive ale lui Jamie Oliver pentru inspiraţie

  Fiecare produs din gama instrumentelor lui Jamie de la Philips Jamie Oliver vine cu reţete exclusive de la Jamie pentru a vă ajuta să pregătiţi o gamă de mâncăruri uşoare şi proaspete adorate de întreaga familie.

 • Accesoriu tel pentru frişcă şi maioneză

  Accesoriu tel pentru frişcă şi maioneză

  Acest accesoriu se fixează uşor în partea de sus a blenderului de mână. Este util pentru a prepara frişcă pufoasă şi maioneză de casă. După utilizare, nu uitaţi să scoateţi telul care poate fi curăţat în maşină. Secţiunea de racordare trebuie ştearsă şi nu va fi spălată în maşină.

 • Lamă durabilă, acoperită cu titan

  Lamă durabilă, acoperită cu titan

  Mâna desăvârşită de ajutor din bucătărie, noul blender de mână Philips Jamie Oliver este prevăzut cu o lamă puternică acoperită cu titan care rămâne ascuţită mai mult timp.

 • Motor puternic de 650 W cu butoane de putere şi turbo

  Motor puternic de 650 W cu butoane de putere şi turbo

  Mâna de ajutor supremă din bucătărie, noul blender de mână Philips Jamie Oliver este prevăzut cu un motor puternic de 650 W cu un buton de pornire/oprire, precum şi cu un buton turbo, ceea ce face ca familiile ocupate să se poată bucura de mâncare proaspătă şi sănătoasă în fiecare seară din săptămână.

 • Pentru mai multe sfaturi, vizitaţi www.philips.com/jamieoliver

  Pentru mai multe sfaturi, vizitaţi www.philips.com/jamieoliver

  „Pentru mine este important să încurajez cât mai multe persoane să gătească cu plăcere şi să se simtă confortabil şi să fie cât mai încrezători că pot utiliza acest set. Şi, în cele din urmă, am optat pentru crearea unei game pe care aş fi cu adevărat bucuros să o am şi să o utilizez în propria bucătărie. Fiecare piesă a setului din gama Instrumentele Jamie de la Philips Jamie Oliver are o minunată pată albăstrie, culoarea pe care o aleg pentru a se potrivi cu contururile pur retro pe care le-am utilizat. Acest lucru este destinat expunerii, nu trebuie ascuns în dulapuri.”

 • Tocător pentru tocarea cepei şi pregătirea sosurilor pesto

  Tocător pentru tocarea cepei şi pregătirea sosurilor pesto

  Acest tocător compact are o poziţie rezistentă pe orice blat de lucru din orice bucătărie şi este util la tocarea cantităţilor mici de ceapă, plante aromatice sau brânză. Pesto şi salsa pregătite în casă se gătesc foarte simplu şi adaugă o notă proaspătă mâncării dvs. După utilizare, cuţitul şi tocătorul se desprind uşor pentru a se curăţa în maşină. Capacul de conectare în partea de sus se poate şterge şi nu trebuie spălat la maşină.

 • Accesorii lavabile în maşină

  Accesorii lavabile în maşină

  Ştim că doriţi să vă petreceţi timpul mai degrabă pregătind, gătind şi bucurându-vă de mâncare decât spălând! Accesoriile din gama Philips Jamie Oliver pot fi, prin urmare, spălate în siguranţă la maşină.

 • Ajută la prepararea oricărui fel de mâncare de la dressinguri pentru salate până la pesto

  Ajută la prepararea oricărui fel de mâncare de la dressinguri pentru salate până la pesto
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa