Jamie Oliver HomeCooker

  Jamie Oliver HomeCooker

  Preparate de la zero, chiar şi în zilele dvs. cele mai aglomerate

  Aparatul HomeCooker Jamie Oliver vă asigură o pereche de mâini în plus în bucătărie. Creaţi-vă cu uşurinţă preparatele acasă, de la primul ingredient până la ultimul, şi aveţi un lucru mai puţin la care să vă concentraţi. El taie. găteşte şi amestecă pentru dvs. pentru ca dvs. să vă puteţi bucura de alte lucruri care vă fac plăcere. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Jamie Oliver HomeCooker

1500 W, Amestecător, tăvi, Dispozitiv de tăiat HR1050/90 Caută produse similare

Preparate de la zero, chiar şi în zilele dvs. cele mai aglomerate

Taie, găteşte şi amestecă pentru dvs.

 • Combinaţia unică pentru o mâncare perfectă

  Combinaţia unică pentru o mâncare perfectă

  Combinaţia unică între amestecare automată, temperatură perfectă şi cronometru cu setare rapidă vă oferă tot ce aveţi nevoie pentru a găti mâncare de la zero, chiar şi în cele mai aglomerate zile.

 • Tehnologie AutoStir

  Tehnologie AutoStir

  Amestecarea delicată şi constantă, graţie tehnologiei AutoStir, asigură nu numai rumenirea uniformă a ingredientelor dvs., ci şi eliberarea gustului acestora, pentru prepararea unor mâncăruri delicioase.

 • Întotdeauna exact temperatura de care aveţi nevoie

  Întotdeauna exact temperatura de care aveţi nevoie

  Aparatul este perfect pentru o gamă largă de feluri de mâncare, de la micul dejun la cină. Puteţi topi, fierbe la foc mic, fierbe, găti la abur sau prăji. Puteţi pregăti delicioase feluri de mâncare gătite lent cum ar fi preparate fierte înăbuşit, curry îmbietor cu carne şi sosul sănătos şi proaspăt de paste pe care copiii îl vor adora. De asemenea, supa făcută în casă, cartofii prăjiţi sau un orez perfect fiert şi paella sunt uşor de preparat. Puteţi alege exact temperatura graţie tehnologiei Perfect Temp (între 40-250 C), puteţi seta cronometrul de pe panoul de comandă şi puteţi porni accesoriul de amestecare, iar HomeCooker va face toată munca grea în locul dvs.

 • Cronometru până la 99 de minute, cu semnal „pregătit”

  Cronometru până la 99 de minute, cu semnal „pregătit”

  Cu cronometrul cu setare rapidă puteţi seta uşor timpul exact. Cronometrul poate număra invers şi poate număra în secunde până la 99 de minute. După scurgerea timpului, HomeCooker va emite câteva semnale sonore.

 • Strecurătoare pentru paste, coş de preparare la abur şi tavă pentru diferite reţete

  Strecurătoare pentru paste, coş de preparare la abur şi tavă pentru diferite reţete

  Împreună cu HomeCooker veţi primi accesorii suplimentare; strecurătoare de paste, coş de preparare la abur şi tavă. Aceste accesorii vă vor oferi mai multă varietate la gătit pentru a putea pregăti o mulţime de reţete diferite.

 • Cartea de bucate a lui Jamie Oliver plină de varietate şi de inspiraţie

  Cartea de bucate a lui Jamie Oliver plină de varietate şi de inspiraţie

  Jamie Oliver a scris reţete delicioase special pentru cartea de bucate HomeCooker, plină de varietate şi de inspiraţie. Încercaţi aceste reţete delicioase şi gustoase! Aflaţi mai multe informaţii online despre reţetele Jamie Oliver HomeCooker la adresa www.philips.com/homecooker.

 • Oprire automată

  Oprire automată

  După expirarea timpului, HomeCooker se va opri automat. Temperatura va coborî şi mâncarea va fi ferită de ardere sau gătire excesivă.

 • Tăiere şi feliere direct în tavă

  Tăiere şi feliere direct în tavă

  Cu dispozitivul de tăiat, puteţi tăia şi felia direct din tavă. Este dotat cu 5 lame diferite de tăiere care permit 2 dimensiuni de feliere (subţire şi gros), 2 dimensiuni de radere (medie şi mare) şi tăiere julienne. Se poate utiliza şi ca aparat separat de preparat salate.

 • 2 viteze de tăiere şi de feliere

  2 viteze de tăiere şi de feliere

  Puteţi alege ce viteză aveţi nevoie pentru tăiere, în funcţie de felul de mâncare sau de reţeta pe care o faceţi. Pentru a tăia julienne, utilizaţi viteza 1, iar pentru a felia şi a pregăti preparate gratinate, utilizaţi viteza 1 pentru ingrediente moi, cum ar fi ciupercile, şi viteza 2 pentru ingrediente dure ca morcovii şi mezelurile.

 • Piese ce se pot spăla la maşină pentru curăţare uşoară

  Piese ce se pot spăla la maşină pentru curăţare uşoară

  Pentru a optimiza timpul petrecut în bucătărie, puteţi pune tava, capacul, amestecătorul şi coşul pentru gătire la abur, în siguranţă, în maşina de spălat vase.

 • 5 discuri diferite care feliază, rad şi taie julienne

  Dispozitivul de tăiere vine cu 5 discuri diferite de tăiere care permit 2 dimensiuni de feliere (gros şi subţire), 2 dimensiuni de radere (mediu şi mare) şi tăierea julienne.

 • Tub de alimentare XL pentru toate ingredientele

  Tubul de alimentare XL (76 x 50 mm) vă permite să utilizaţi toate felurile de ingrediente, fără a le tăia în bucăţi mici înainte de a le pune în tubul de alimentare.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa