Placă de îndreptat părul Pro

  Placă de îndreptat părul Pro

  Plăci profesionale din titan, îndreptare mai rapidă

  Placa de păr Philips Pro oferă cele mai bune funcţii: plăci flexibile din titan care oferă conducţie termică excepţională pentru îndreptare rapidă la presiune optimă. O durată de încălzire de 10 secunde pentru îndreptare imediată şi control digital al temperaturii. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 377,54 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Placă de îndreptat părul Pro

Plăci flexibile din titan, Control precis 230 C, Tratament cu ioni, Timp de încălzire de 10 sec. HPS930/00 Caută produse similare

Plăci profesionale din titan, îndreptare mai rapidă

 • Înveliş profesional din titan pentru cea mai bună conducţie termică

  Înveliş profesional din titan pentru cea mai bună conducţie termică

  Plăcile acoperite cu titan, utilizate de profesionişti, sunt apreciate datorită rezistenţei şi transferului rapid de căldură, ceea ce permite îndreptarea mai rapidă. În acelaşi timp, titanul este mai neted la nivel microscopic decât ceramica, determinând reducerea frecării şi limitând astfel deteriorarea părului.

 • Previi căderea părului cu plăcile flexibile

  Previi căderea părului cu plăcile flexibile

  Plăcile flexibile se mişcă atunci când este aplicată prea multă presiune în timpul îndreptării. Acest lucru protejează împotriva deteriorării firului de păr, aşadar evită ruperea părului.

 • Mai multă îngrijire prin tratamentul cu ioni, pentru păr strălucitor şi drept

  Mai multă îngrijire prin tratamentul cu ioni, pentru păr strălucitor şi drept

  Oferă-i părului tău un plus de îngrijire cu tratament ionic. Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr minunat de lucios, neted şi drept.

 • Plăci lungi (110 mm) pentru îndreptare rapidă şi uşoară

  Plăci lungi (110 mm) pentru îndreptare rapidă şi uşoară

  Plăcile pentru îndreptarea părului au o lungime profesională de 110 mm, determinând o îndreptare mai rapidă şi mai uşoară.

 • Timp de încălzire instantanee de 10 sec

  Timp de încălzire instantanee de 10 sec

  Elementul de încălzire de înaltă performanţă utilizat împreună cu plăcile de titan permite un timp de încălzire instantaneu de numai 10 secunde. Porneşte aparatul de îndreptat părul şi eşti gata să începi îndreptarea părului.

 • Element de încălzire de înaltă performanţă mai rapid, totuşi mai delicat

  Element de încălzire de înaltă performanţă mai rapid, totuşi mai delicat

  Această placă de păr menţine temperatura la un nivel constant. Mulţumită încălzitorului său de înaltă performanţă, aceasta permite îndreptarea părului la o temperatură care vă protejează mai bine părul, obţinând exact acelaşi stil pe care îl doriţi! Vă veţi coafa mai rapid deoarece aveţi nevoie de mai puţine mişcări.

 • Lungime a cablului de 2,5 m aprobată de saloane

  Lungime a cablului de 2,5 m aprobată de saloane

  Lungimea de 2,5 m a cablului, aprobată de saloane, determină o mai bună flexibilitate şi uşurinţă de manevrare, astfel încât îl poţi utiliza oriunde doreşti.

 • Garanţie 2 ani plus 3 ani*, la înregistrarea online

  Garanţie 2 ani plus 3 ani*, la înregistrarea online

  Acest produs a fost testat corespunzător pentru a livra performanţă la nivel înalt şi o garanţie de lungă durată de 5 ani.

 • Păr sănătos, fără regiuni fierbinţi prin distribuirea uniformă a căldurii

  Păr sănătos, fără regiuni fierbinţi prin distribuirea uniformă a căldurii

  Tehnologia avansată Philips EHD înseamnă că aparatul de îndreptat părul va distribui căldura întotdeauna foarte uniform, chiar şi la temperaturi ridicate, prevenind apariţia punctelor fierbinţi nocive. Acest lucru asigură protecţie suplimentară şi te ajută astfel să îţi păstrezi părul sănătos şi strălucitor.

 • Setări de temperatură digitale pentru control absolut

  Reostatul de reglare a temperaturii, utilizat în mediul profesionist, îți permite să setezi precis temperatura cea mai adecvată pentru fiecare tip de păr. Acesta este o combinaţie unică între rotiţa de setare a temperaturii profesionale, un afişaj digital şi un control precis al temperaturii.

 • ThermoGuard previne expunerea neintenţionată la temperaturi de peste 200°C

  Previne expunerea neintenţionată la căldură cu ThermoGuard prin creşterea temperaturii în etape de doar 5°C, peste 200°C.

 • Depozitare sigură a produsului cu capacul de protecţie împotriva căldurii

  Capacul special de protecţie împotriva căldurii are beneficii multiple, cel mai importat fiind faptul că este confecţionat dintr-un material rezistent la căldură. După utilizare, glisează capacul de pe placa de păr pentru a permite depozitarea imediată. Acesta va proteja de asemenea plăcile pentru îndreptat părul împotriva zgârieturilor şi va bloca aparatul în timpul depozitării.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa