SalonPro AC

Uscător de păr

  SalonPro AC

  Uscător de păr

  Uscătorul pe care stiliştii l-ar lua acasă

  Doriţi să vă uscaţi părul ca profesioniştii? Uscătorul SalonPro – cu putere de uscare superioară de 2100 W - este uscătorul de păr de care aveţi nevoie dacă doriţi să recreaţi coafura uscată de la salon. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

SalonPro AC Uscător de păr

2000 W, IonBoost, Difuzor ceramic HP4892/01 Caută produse similare

Uscătorul pe care stiliştii l-ar lua acasă

SalonPro

 • Profesional 2000 W pentru volum perfect

  Profesional 2000 W pentru volum perfect

  Acest uscător de păr profesional de 2000 W creează un debit de aer puternic. Combinaţia rezultată de putere şi viteză accelerează şi facilitează uscarea şi coafarea părului.

 • Nouă setări flexibile de viteză şi temperatură pentru control maxim

  Nouă setări flexibile de viteză şi temperatură pentru control maxim

  Viteza şi căldura necesare pot fi ajustate uşor pentru a crea rezultatul perfect. Nouă setări diferite asigură control maxim pentru coafare precisă şi personalizată.

 • Motor CA profesional pentru durată de viaţă cu 50% mai îndelungată

  Motor CA profesional pentru durată de viaţă cu 50% mai îndelungată

  Acest tip de motor este dezvoltat special pentru piaţa profesionistă şi vă aduce mai multe avantaje. Cel mai important, are o durată de viaţă mai îndelungată decât motoarele obişnuite, ceea ce prelungeşte durata de viaţă a uscătorului de păr cu 50%. În plus, dispune şi de un flux de aer foarte puternic pentru uscare rapidă şi eficientă.

 • Element ceramic pentru netezirea părului

  Element ceramic pentru netezirea părului

  Elementul ceramic este inclus pentru prevenirea uscării excesive. Acesta emite radiaţie infraroşie care are o căldură delicată care ajută la uscarea părului şi previne uscarea excesivă a acestuia, fără a compromite viteza şi eficienţa.

 • Tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept

  Tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept

  Oferiţi părului dvs. un plus de frumuseţe cu tratament ionic. Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr minunat de lucios, neted şi drept.

 • CoolShot vă fixează coafura

  CoolShot vă fixează coafura

  Element de funcţionalitate profesională obligatoriu, butonul CoolShot asigură un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat după coafare pentru finisarea şi fixarea coafurii.

 • Mâner moale pentru uşurinţă în utilizare

  Mâner moale pentru uşurinţă în utilizare

  Mânerul moale, anti-alunecare este proiectat ergonomic. Acesta a fost testat de către profesionişti pentru manevrare uşoară şi rezultate profesionale.

 • Concentrator foarte îngust pentru o coafare precisă

  Concentratorul funcţionează prin direcţionarea fluxului de aer prin deschiderea foarte îngustă spre zone specifice. Astfel, se obţine o coafare foarte precisă pentru ajustări sau pentru finisarea unei coafuri.

 • Difuzor de volum ceramic pentru protecţie şi volum suplimentare

  Difuzorul de volum usucă părul rapid şi uniform pentru a minimiza electricitatea statică şi a adăuga volum. Difuzorul este acoperit cu ceramică de înaltă calitate. Aceasta ajută la protejarea părului şi adaugă fineţe şi strălucire, făcându-l perfect pentru crearea de bucle şi coafuri elastice şi cu aspect sănătos.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa