Saeco

Saeco Incanto Executive

Espressor super automat

  Saeco Incanto Executive

  Espressor super automat

  Bucură-te de un espresso profesional acasă

  Saeco Incanto Executive este o capodoperă proiectată exclusiv pentru perfecţiune. Configurează până la 8 setări pentru preparare perfectă, exact pe placul tău, iar fierbătorul dublu garantează performanţă profesională şi rapiditate. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 8.093,00 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Saeco Incanto Executive Espressor super automat

Prepară 7 varietăţi de cafea, Vas lapte şi sist. spumare lapte integ., Oţel inoxidabil, Râşniţă reglabilă în 8 trepte HD9712/11 Caută produse similare

Bucură-te de un espresso profesional acasă

Perfecţiunea cafelei, în câteva clipe

 • Cappuccino şi Latte Macchiato delicioase şi fierbinţi printr-o singură atingere

  Cappuccino şi Latte Macchiato delicioase şi fierbinţi printr-o singură atingere

  Pentru o consistenţă irezistibilă, cremoasă şi spumoasă, carafa pentru lapte integrată amestecă laptele de două ori, îndepărtând bulele şi impurităţile. Printr-o singură atingere a butonului, fluxul constant al spumei catifelate fără risc de stropire curge direct în ceaşcă, la o temperatură confortabilă. Mulţumită fierbătorului dublu puternic, acesta poate crea aburi pentru spumarea laptelui şi poate prepara espresso imediat, pentru băuturi cu temperatură perfectă, fără a mai aştepta.

 • Extrage 100% din aroma cafelei cu ajutorul râşniţei ceramice

  Extrage 100% din aroma cafelei cu ajutorul râşniţei ceramice

  Râşniţa robustă, 100% ceramică, îţi va oferi plăcere pură pentru mai mulţi ani. Componentele ceramice asigură o măcinare perfectă şi permit curgerea apei la debit constant, pentru a extrage complet esenţa boabelor. Spre deosebire de râşniţele "obişnuite", materialul ceramic previne supraîncălzirea cafelei şi apariţia gustului de ars.

 • Specialităţi din lapte fără aşteptare, graţie unui dublu boiler

  Specialităţi din lapte fără aşteptare, graţie unui dublu boiler

  Poţi prepara un cappuccino sau espresso perfect unul după celălalt fără aşteptare, datorită puternicului fierbător dublu. Cele două sisteme de încălzire separate asigură atât temperaturile de spumare optime pentru lapte şi cafea, pentru performanţă profesională, cât şi rapiditate, de fiecare dată.

 • Prin simpla atingere a unui buton, poţi prepara o multitudine de specialităţi de cafea

  Prin simpla atingere a unui buton, poţi prepara o multitudine de specialităţi de cafea

  De la espresso la Latte Macchiato, ai la dispoziţie un sortiment amplu de opţiuni pentru a-ţi satisface pofta pentru cafea. Dimineaţă devreme sau seara, după cină, îţi poţi prepara băutura preferată printr-o simplă atingere de buton.

 • Personalizează şi salvează setările de tărie, lungime şi de spumare a laptelui

  Personalizează şi salvează setările de tărie, lungime şi de spumare a laptelui

  De la boabe până la ceaşcă, poţi ajusta fiecare pas şi poţi obţine băutura perfectă, după bunul tău plac. Personalizând şi memorând toate opţiunile: cantitatea de cafea măcinată pentru tărie, timpul de preparare în prealabil pentru gust, temperatura, lungimea cafelei, cantitatea de spumă de lapte şi consistenţa spumei laptelui; poţi modela fiecare ceaşcă în funcţie de nevoile tale precise.

 • Bucură-te de un strat de cremă aşa cum îţi place, la rotaţia unui buton

  Bucură-te de un strat de cremă aşa cum îţi place, la rotaţia unui buton

  Bucură-te de un strat de cremă aşa cum îţi place şi descoperă o gamă amplă de gusturi, toate la rotaţia unui buton. Tu controlezi fluxul de cafea şi presiunea de preparare pentru a varia consistenţa şi grosimea spumei, cu o singură mişcare. Roteşte spre stânga pentru un strat de spumă bogat şi gros, pentru un espresso concentrat, sau roteşte spre dreapta pentru o cafea clasică mai fină şi mai slabă, cu mai puţină spumă.

 • Igienă dovedită cu carafa patentată cu curăţare cu aburi

  Igienă dovedită cu carafa patentată cu curăţare cu aburi

  Menţinerea unui grad ridicat de igienă nu a fost niciodată la fel de simplu. Mulţumită ciclului de curăţare cu abur, mecanismul de spumare va fi curăţat automat, eliminând reziduurile de lapte fără nevoia de a goli carafa. Performanţa igienică este certificată de institutul german independent de testare, VDE.

 • Ajustează fin aroma cafelei, cu 8 setări ale râşniţei

  Ajustează fin aroma cafelei, cu 8 setări ale râşniţei

  Când vine vorba de fineţea cafelei măcinate, această râşniţă nu va înceta să te uimească. Diverse varietăţi de cafea necesită diverse granulaţii pentru a-şi dezvălui întregul ansamblu de arome. Astfel, această râşniţă are opt setări ajustabile - de la o granularitate extrem de fină, necesară unui espresso de calitate, până la una mai aspră, potrivită unei cafele mai slabe.

 • Rafinează gustul cafelei, ajustând timpul de preparare în avans

  Rafinează gustul cafelei, ajustând timpul de preparare în avans

  Poţi influenţa gustul cafelei tale, ajustând timpul de preparare în avans. Prepararea în avans te asigură că boabele de cafea sunt înmuiate înainte de preparare, astfel ca aromele să fie eliberate în mod egal. Faţă de espresoarele convenţionale cu funcţie de preparare în avans, Saeco îţi permite să ajustezi timpul de preparare în avans pentru a obţine gustul perfect pentru tine.

 • Unitatea de preparare complet detaşabilă poate fi curăţată în câteva clipe

  Unitatea de preparare complet detaşabilă poate fi curăţată în câteva clipe

  Eficienţa şi uşurinţa în utilizare au fost principalele preocupări ale celor de la Saeco atunci când au inventat prima lor cafetieră, în urmă cu 30 de ani. Până în ziua de astăzi, unităţile de preparare Saeco s-au dovedit a fi realizări tehnologice inspirate şi fiabile. Au rămas la fel de uşor de curăţat ca şi la început - nu necesită decât o simplă clătire sub jet de apă, timp de câteva secunde, apoi pot fi reintroduse în aparat.

 • Capodopera bucătăriei tale, cu corp din oţel inoxidabil

  Capodopera bucătăriei tale, cu corp din oţel inoxidabil

  Acest aparat arată la fel de rafinat ca şi cafeaua pe care o prepară. Carcasa din oţel inoxidabil şi ecranul color TFT reprezintă un amestec inspirat de tradiţie şi modernism. Iar designul elegant, ordonat va dăinui tendinţelor şi capriciilor.

Vezi toate Specificaţile

Accesorii pentru acest produs

Vedeţi toate accesoriile
* Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos
 • Luând în calcul 8 înlocuiri ale filtrului, aşa cum se indică pe aparat. Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de tendinţele de clătire şi curăţare.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa