Viva Collection

Aparat de pâine

  Viva Collection

  Aparat de pâine

  Trezeşte-te în fiecare dimineaţă cu pâine proaspătă

  Veţi adora mirosul irezistibil de pâine proaspătă şi caldă în fiecare dimineaţă! Să faceţi pâine este foarte simplu... Adăugaţi ingredientele seara, setaţi temporizatorul pentru dimineaţa următoare şi lăsaţi aparatul de pâine HD9020/40 de la Philips să facă restul. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Viva Collection Aparat de pâine

12 meniuri, 1000 g, Alb-lavandă HD9020/40 Caută produse similare

Trezeşte-te în fiecare dimineaţă cu pâine proaspătă

Poţi coace cu orice aromă. Este uşor şi delicios!

 • Utilizare intuitivă datorită butoanelor uşor de utilizat

  Utilizare intuitivă datorită butoanelor uşor de utilizat

  Butoanele operaţionale ale maşinii de pâine Philips sunt aranjate intuitiv şi pentru a seta programele cu uşurinţă. Mai întâi selectaţi tipul de pâine, apoi greutatea conform reţetei şi nivelul de rumenire (sau pur şi simplu utilizaţi presetarea pentru nivelul de rumenire), apoi porniţi programul. Pictogramele mari şi prietenoase ilustrează clar ce face fiecare buton, iar un ecran LCD clar confirmă opţiunile pe care le-aţi selectat.

 • 12 programe presetate pentru coacerea pâinii, aluatului chiar şi cu gem

  12 programe presetate pentru coacerea pâinii, aluatului chiar şi cu gem

  Maşina de pâine Philips are 12 programe presetate care coc perfect orice pâine, de la pâine din grâu integral până la pâine fără gluten, pâine franţuzească şi varietăţi dulci. Prepară de asemenea aluat delicios pentru paste, pizza, baghete şi prăjituri – precum şi gemuri. Indiferent ce coaceţi, este întotdeauna delicios şi uşor de preparat deoarece presetările au întotdeauna grijă de temperatură şi de timp pentru cele mai bune rezultate posibile. Iar dacă vă grăbiţi, aveţi un set de programe rapide pentru coacere într-un timp de două ori mai scurt sau chiar şi numai într-o oră.

 • Temporizator de până la 13 ore, pentru a vă trezi cu pâine proaspăt coaptă

  Temporizator de până la 13 ore, pentru a vă trezi cu pâine proaspăt coaptă

  Bucuraţi-vă în fiecare dimineaţă de mirosul irezistibil al pâinii calde proaspete – o adevărată delectare şi modul perfect de a vă începe ziua! Pur şi simplu setaţi temporizatorul în seara precedentă, iar maşina de pâine vă va prepara şi vă va coace pâinea în timp ce dormiţi pentru a putea să mâncaţi pâine proaspăt coaptă în momentul în care vă treziţi sau oricând doriţi.

 • Indicator "Adăugare" pentru specialităţi cu ingrediente suplimentare

  Indicator "Adăugare" pentru specialităţi cu ingrediente suplimentare

  Coaceţi specialităţi de pâine cu adausuri gustoase precum nuci sau fructe uscate – este uşor de făcut şi distractiv. Atunci când se aprinde indicatorul "adăugare", pur şi simplu adăugaţi ingredientele suplimentare la aluat şi lăsaţi maşina de pâine să facă restul. Adăugaţi orice doriţi – nuci, seminţe, măsline, fructe uscate, brânză, ceapă, şuncă, nuga, ciocolată şi mult mai multe pentru specialităţi de pâine cu o diferenţă delicioasă!

 • Coaceţi 3 dimensiuni de pâine până la 1 kg

  Coaceţi 3 dimensiuni de pâine până la 1 kg

  Coaceţi numai cantitatea de pâine de care aveţi nevoie. Utilizaţi marcajele clare ale maşinii de pâine pentru a prepara pâine mică, medie şi mare de 500 g, 750 g şi 1 kg.

 • 3 niveluri de rumenire pentru crusta preferată

  3 niveluri de rumenire pentru crusta preferată

  Vă puteţi bucura de pâine dvs. exact cum vă place, cu trei niveluri de rumenire. Alegeţi o crustă deschisă, medie sau închisă, în funcţie de preferinţele dvs. şi de reţetele dvs. preferate.

 • Capac detaşabil pentru curăţare uşoară

  Capac detaşabil pentru curăţare uşoară

  Interiorul formei maşinii de pâine nu se lipeşte, iar unitatea este prevăzută cu un capac detaşabil. Acestea o fac foarte uşor de curăţat: pur şi simplu desfaceţi capacul şi o curăţaţi în câteva secunde.

 • Broşură cu reţete inclusă

  Broşură cu reţete inclusă

  Vă place să încercaţi ceva nou uneori? Cartea de bucate la îndemână vă spune cum să preparaţi tipuri speciale de pâine şi conţine o mulţime de sfaturi şi recomandări gustoase pentru a vă adăuga ingredientele preferate pentru a obţine ceva special din orice reţetă. În plus, este clar de urmărit şi uşor de făcut, chiar dacă nu aţi mai folosit niciodată o maşină de pâine.

 • Priviţi pâinea cum creşte şi se rumeneşte prin fereastra de vizualizare

  Priviţi pâinea cum creşte şi se rumeneşte prin fereastra de vizualizare

  Fereastra de vizualizare vă permite să priviţi cum lucrează maşina de pâine, frământarea, amestecarea şi coacerea – este ideală dacă doriţi să verificaţi progresul şi să vă asiguraţi că totul se desfăşoară conform planului.

 • Pahar gradat şi lingură inclusă

  Adăugaţi ingredientele solide şi lichide exact în cantităţile corecte, utilizând paharul gradat şi lingura de dozare asociate – exact ceea ce vă trebuie pentru a porni.

 • Mânere antialunecare integrate pentru manevrare uşoară şi sigură

  Dacă este necesar să mutaţi maşina de pâine sau s-o depozitaţi într-un dulap, vă veţi bucura de mânerele robuste antialunecare integrate care o fac uşor de ridicat şi de deplasat.

 • Baza rămâne rece şi sigură la atingere

  Baza rămâne rece şi sigură la atingere

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa