Hairclipper series 9000

aparat de tuns

  • KA

  Hairclipper series 9000

  aparat de tuns

  Comandă tactilă digitală

  HAIRCLIPPER seria 9000 îţi oferă precizie şi control total asupra tunderii. Dispunând de comandă digitală, piepteni motorizaţi, funcţie de memorare şi un element de tăiere de înaltă performanţă, acesta este singurul aparat de tuns care oferă rezultatele aşteptate în mod consecvent. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 397,69 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Hairclipper series 9000 aparat de tuns

Lame din titan, 400 setări pentru lungime, Utiliz. fără fir 120 min/încărc. 1 oră HC9450/15 Caută produse similare

Comandă tactilă digitală

cu piepteni motorizaţi

 • Interfaţă de comandă digitală

  Interfaţă de comandă digitală

  Interfaţa de comandă digitală îţi oferă feedback precis pentru lungimea selectată. Utilizează ecranul tactil pentru a glisa cu uşurinţă prin peste 400 setări de lungime. Navighează rapid prin lungimi sau treci lent prin fiecare pas mic de 0,1 mm.

 • 400 setări pentru lungime uşor de selectat şi blocat: 0,5 la 42 mm

  400 setări pentru lungime uşor de selectat şi blocat: 0,5 la 42 mm

  Utilizează comanda digitală pentru a selecta cu precizie şi bloca lungimea pe care o doreşti, cu mai mult de 400 setări de lungime de la 1 la 42 mm şi cu precizie de 0,1 mm între fiecare lungime. Sau poţi să îl utilizezi fără pieptene pentru tuns scurt de 0,5 mm.

 • Piepteni reglabili pentru cele mai bune rezultate la tundere

  Piepteni reglabili pentru cele mai bune rezultate la tundere

  Aparatul de tuns are 3 piepteni reglabili: de la 1 la 7 mm, de la 7 la 24 mm şi de la 24 la 42 mm. Doar ataşează unul dintre piepteni pentru peste 400 setări de lungime blocabile, cu 0,1 mm între fiecare lungime. Sau poţi utiliza aparatul de tuns fără pieptene pentru un tuns scurt de 0,5 mm.

 • Lame din titan cu ascuţire automată pentru durabilitate suplimentară

  Lame din titan cu ascuţire automată pentru durabilitate suplimentară

  Lamele moderne din titan sunt mai dure decât oţelul, pentru a asigura o durată desăvârşită. De asemenea, se ascut automat pentru a asigura performanţă de lungă durată şi tăiere de mare precizie, fără întrerupere.

 • Piepteni motorizaţi pentru selectarea simplă a lungimii

  Piepteni motorizaţi pentru selectarea simplă a lungimii

  Sistemul motorizat pentru setarea lungimii selectează cu uşurinţă şi blochează lungimea preferată. Motorul acţionează pieptenele şi permite selectarea între lungimi cu o precizie de până la 0,1 mm. Această tehnologie inovatoare îţi oferă siguranţa de a tunde mereu la lungimea dorită şi de a obţine rezultate consecvente de fiecare dată.

 • Turbo automat pentru a amplifica viteza de tăiere

  Turbo automat pentru a amplifica viteza de tăiere

  Funcţia Turbo amplifică automat viteza atunci când ajunge la păr des, ceea ce îţi permite să obţii o tunsoare perfectă, fără efort.

 • Element de tăiere dublu ascuţit care taie de două ori mai repede*

  Element de tăiere dublu ascuţit care taie de două ori mai repede*

  Potrivit pentru orice tip de păr, graţie tehnologiei avansate DualCut, care combină un cap de radere cu ascuţire dublă şi un nivel redus de frecare. Capul de radere inovator este conceput să tundă părul de două ori mai rapid decât aparatele de tuns obişnuite de la Philips, cu o apărătoare solidă din oţel inoxidabil pentru durabilitate desăvârşită.

 • Reţine 3 setări de lungime de tăiere pentru fiecare pieptene

  Reţine 3 setări de lungime de tăiere pentru fiecare pieptene

  Acest aparat de tuns inteligent reţine ultima lungime de tăiere şi poate salva alte 3 pentru fiecare accesoriu de pieptene pe care îl ataşezi. Selectează lungimea, ţine apăsat butonul de memorare iar aparatul de tuns va memoriza imediat setarea. Poţi face acest lucru pentru trei lungimi diferite.

 • 120 minute de utilizare fără fir după o încărcare de 1 ore

  120 minute de utilizare fără fir după o încărcare de 1 ore

  Utilizează aparatul de tuns fără fir pentru putere şi libertate maxime. Bateria sa puternică litiu-ion asigură până la 120 minute de putere fără fir, după 1 oră de încărcare. Poate fi utilizat cu fir, dar şi fără fir.

 • 2 ani garanţie

  2 ani garanţie

  Toate produsele noastre de îngrijire sunt construite să dureze. Acestea vin cu o garanţie internaţională de 2 ani şi compatibilitate cu tensiunea universală.

Vezi toate Specificaţile
 • Faţă de predecesorul său Philips

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa