IntelliCare

Staţie de călcat cu abur sub presiune

  IntelliCare

  Staţie de călcat cu abur sub presiune

  Călcare puternică şi fără dificultăţi

  Acest sistem de călcare rapid şi puternic GC9140/02 de la Philips rezolvă toate dificultăţile prin funcţia automată anticalcar. Nu mai este nevoie să detartraţi fierul de călcat. Veţi beneficia de o experienţă de călcare superbă, fără dificultăţi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

IntelliCare Staţie de călcat cu abur sub presiune

Funcţie automată anticalcar, ECO GC9140/02 Caută produse similare

Călcare puternică şi fără dificultăţi

Fier de călcat cu funcţie automată anticalcar

 • Fier de călcat ergonomic şi uşor de 1,2 kg

  Designul ergonomic al fierului permite o călcare confortabilă, prin reducerea efortului depus de încheietura mâinii. Mânerul înclinat în sus asigură o poziţie naturală reducând efortul în timpul călcării. Designul fierului de călcat previne mişcările repetate provocate de aşezarea fierului în poziţie verticală. Fierul de călcat este uşor (1,2 kg) pentru o experienţă de călcare uşoară şi confortabilă.

 • Talpa SteamGlide este talpa premium Philips

  Talpa SteamGlide este cea mai bună talpă Philips. Are o rezistenţă sporită la zgâriere, glisează excelent şi este uşor de curăţat.

 • Economiseşti 20% din energie şi 40% din consumul de apă

  Economiseşti 20% din energie şi 40% din consumul de apă prin selectarea setării eco a fierului dvs. de călcat de la Philips. Setarea eco oferă cel mai eficient mod de a obţine rezultate de călcare perfecte.

 • Îndepărtează automat calcarul din sistem

  Îndepărtează automat calcarul din sistem

  Funcţia automată anticalcar curăţă automat calcarul din sistemul dumneavoastră de călcare. Un ciclu de îndepărtare a calcarului de 2 minute este activat automat când este necesară curăţarea sistemului. Nu trebuie decât să goliţi recipientul de clătire detaşabil. Această funcţie vă păstrează sistemul la fel de puternic ca în ziua în care l-aţi cumpărat.

 • Presiune de până la 5 bari

  Presiune de până la 5 bari

  Cu cât este mai mult abur, cu atât mai repede vei călca. Aburul generat este atât de puternic şi consistent încât ajunge până în interiorul hainelor, ceea ce face călcatul mai rapid şi mai bun. Puterea aburului poate fi reglată pentru a corespunde nevoilor tale.

 • Jet de abur continuu, de până la 120 g/min

  Jet de abur continuu, de până la 120 g/min

  Cu cât există mai mult abur, cu atât mai rapid este călcatul. Tehnologia unică dintr-o staţie de călcat cu abur Philips generează abur puternic, făcând călcatul mai uşor, mai eficient şi mai rapid.

 • Jet de abur de până la 200 g

  Jet de abur de până la 200 g

  Funcţia jet de abur poate fi utilizată pentru abur vertical şi cutele dificile.

 • Stocare uşoară a cablului, cu o singură atingere - apăsaţi un buton

  Stocare uşoară a cablului, cu o singură atingere - apăsaţi un buton

  Datorită bobinei automate pentru cablu, este suficient să apăsaţi butonul pentru a retrage automat cablul de alimentare.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa