Econic

Reflector

  Econic

  Reflector

  Lumină cu LED-uri de ultimă generaţie

  Facilitaţi-vă performanţe mai bune în activităţile dvs. zilnice de interior, în cel mai ecologic mod. Lămpile economice cu LED-uri oferă iluminare funcţională instantanee, economisind energie datorită tehnologiei cu LED-uri de ultimă generaţie. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Econic Reflector

3 W (35 W), GU10, Alb G08727900844924 Caută produse similare

Lumină cu LED-uri de ultimă generaţie

Lumină funcţională cu economie maximă de energie

 • Reduceţi consumul de energie din momentul în care acţionaţi comutatorul

  Toate becurile economice cu lumină LED de la Philips reduc consumul de energie din momentul în care acţionaţi comutatorul. Pe parcursul duratei de viaţă, acestea utilizează mai puţini Kw şi reduc astfel factura de energie. Nivelul de reducere a consumului de energie diferă în funcţie de tipul de bec şi de tehnologie.

 • Pornire instantanee

  Se aprind imediat atunci când sunt pornite, aceasta este promisiunea lămpilor noastre economice cu pornire instantanee.

 • Imediat cu până la 90 % mai puţină energie

  Atunci când treceţi la o lampă Philips cu LED-uri, utilizaţi imediat cu până la 90 % mai puţină energie fără a sacrifica emisia şi calitatea luminii.

 • Tehnologia noastră cu LED-uri face ca lampa să aibă o durată de viaţă de cel puţin 15.000 de ore

  În medie, lămpile noastre pot rămâne aprinse 2,7 ore pe zi şi 1.000 de ore pe an. Durata de funcţionare efectivă depinde de sezon (iarnă faţă de vară), condiţiile meteo (zi însorită faţă de zi ploioasă) şi de încăperea în care sunt utilizate lămpile (baie faţă de camera de zi). Această lampă cu LED-uri va putea fi utilizată cel puţin 15.000 de ore, respectiv 15 ani.

 • Sunt sigure pentru orice încăpere şi uşor de reciclat

  Lămpile cu LED-uri de la Philips nu conţin absolut niciun material periculos, făcându-le sigure pentru orice încăpere şi uşor de reciclat.

 • Puteţi avea încredere în ce este scris pe ambalajul Philips

  Philips îşi respectă promisiunile legate de performanţa becurilor cu lumină LED. Puteţi avea încredere în ceea ce este scris pe ambalajul Philips cu privire la nivelul de lumină generată, durata de viaţă şi puterea echivalentă cu becurile incandescente.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa