Minisistem MP3 Hi-Fi

  Minisistem MP3 Hi-Fi

  Ascultaţi melodiile MP3-CD preferate, cu un sunet impecabil

  Bucuraţi-vă de muzica preferată cu minisistemul Philips FWM143 Hi-Fi cu sistem de boxe reflectorizant pentru bas cu 2 căi pentru o experienţă sonoră de excepţie. Optimizaţi setările audio prin reglarea balansului pentru diferite genuri muzicale cu Digital Sound Control.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Ascultaţi melodiile MP3-CD preferate, cu un sunet impecabil

 • 10 ore de muzică MP3-CD

  10 ore de muzică MP3-CD

  MP3 înseamnă "MPEG 1 Audio layer-3". MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permiţând transferul rapid şi uşor al fişierelor audio.

 • Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică ascultat.

 • Putere totală de ieşire 2x20 W RMS

  Putere totală de ieşire 2x20 W RMS
 • Sistem de boxe Bass Reflex pe 2 căi, pentru un sunet puternic

  Sistem de boxe Bass Reflex pe 2 căi, pentru un sunet puternic
 • Tuner AM/FM pentru divertisment la radio

  Tuner AM/FM pentru divertisment la radio
 • Casetofon stereo

  Casetofon stereo
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa