Minisistem Hi-Fi

  Minisistem Hi-Fi

  Experienţă sonoră deosebită

  Veţi aprecia cu siguranţă minisistemul HiFi FWC170, atât pentru sunetul său bogat şi clar, cât şi pentru controlul şi manevrabilitatea sa. Nu mai trebuie decât să vă relaxaţi şi să savuraţi muzica, aşa cum doriţi şi cât timp doriţi!

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Experienţă sonoră deosebită

 • Sistem complet de boxe Bass Reflex

  Sistem complet de boxe Bass Reflex

  Boxele Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas profund. Diferenţiindu-se de boxele convenţionale, acestea dispun de un tub acustic suplimentar care este aliniat acustic la woofer, optimizând redarea frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. În combinaţie cu difuzorul, tubul acustic amplifică frecvenţele joase, furnizând un bas puternic, de calitate.

 • Changer cu 3 discuri pentru redarea comodă a mai multor discuri

  Changer cu 3 discuri pentru redarea comodă a mai multor discuri

  Cu changer-ul cu 3 discuri pentru redarea muzicii, puteţi alege dintre trei CD-uri diferite din interiorul dispozitivului în acelaşi timp. Această funcţie utilă vă permite să savuraţi o gamă variată de muzică, economisind timpul preţios necesar schimbării frecvente a CD-urilor.

 • Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică ascultat.

 • Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa