Memorie flash USB

  Memorie flash USB

  Uşor de utilizat, plug and play!

  Dispozitiv plug-and-play facil şi intuitiv. Unitatea flash USB Philips viu colorată, ediţie SATO, vă ajută să împărtăşiţi şi să stocaţi într-un mod plăcut şi accesibil fişiere, fotografii şi muzică. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Uşor de utilizat, plug and play!

Mutaţi fişierele într-o memorie flash!

 • Capac de protecţie integrat pentru confortul dumneavoastră

  De acum, nu veţi mai pierde capacul! Capacul de protecţie este integrat în design-ul produsului şi va sta ataşat cu uşurinţă de memoria USB. Pentru a-l putea folosi, trebuie doar să întoarceţi capacul spre spate, conectaţi memoria şi redaţi.

 • Transfer de date rapid cu tehnologia USB 2.0 de mare viteză

  Ratele ridicate de transfer de date reduc semnificativ timpul de aşteptare atunci când copiaţi fişiere multimedia de mari dimensiuni pe sau de pe hard discul calculatorului dumneavoastră.

 • Capacitate de stocare de 32 GB pentru fişiere mari de date

  Cei 32 GB utili vă oferă posibilitatea de a schimba, partaja şi salva fişiere mai multe sau mai mari prin portul USB al calculatorului sau laptop-ului dvs.

 • Design modern şi colorat

  Alegeţi o culoare modernă; roz jeleu, purpuriu ultraviolet, verde absint sau albastru electric pentru a vă cosmetiza necesităţile zilnice în privinţa stocării şi partajării de date şi pentru a accentua divertismentul

 • Ambalaj uşor de deschis şi accesibil

  Marcajele şi perforaţiile vă indică modalitatea cea mai uşoară de a deschide ambalajul şi de a avea acces rapid la memoria USB fără complicaţii.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa