Memorie flash USB

  Memorie flash USB

  Uşor de utilizat, plug and play!

  Dispozitiv plug-and-play facil şi intuitiv. Memoria flash USB Philips, ediţie Snow vă ajută să împărtăşiţi şi să stocaţi într-un mod plăcut şi accesibil fişiere, fotografii şi muzică. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Uşor de utilizat, plug and play!

Mutaţi fişierele într-o memorie flash!

 • Memorie USB modernă datorită design-ului plin de culoare

  Alegeţi o culoare modernă; galben canar, roz jeleu, purpuriu ultraviolet, verde absint, albastru electric sau portocaliu răsărit de soare pentru a vă cosmetiza necesităţile zilnice în privinţa stocării şi împărtăşirii de date şi pentru a accentua nota de distracţie

 • Ambalaj uşor de deschis şi accesibil

  Marcajele şi perforaţiile vă indică modalitatea cea mai uşoară de a deschide ambalajul şi de a avea acces rapid la memoria USB fără complicaţii.

 • Indicatorul de activitate se aprinde în timpul copierii fişierelor

  Un indicator cu aspect atractiv vă indică faptul că unitatea este conectată şi funcţionează corespunzător şi clipeşte rapid în timpul copierii fişierelor în sau din memoria acesteia.

 • Transfer de date rapid cu tehnologia USB 3.0 de mare viteză

  Ratele ridicate de transfer de date reduc semnificativ timpul de aşteptare atunci când copiaţi fişiere multimedia de mari dimensiuni pe sau de pe hard discul calculatorului dumneavoastră.

 • Capacitate de stocare de 16 GB pentru fişiere mari de date

  Cei 16 GB utili îţi oferă posibilitatea de a schimba şi partaja fişiere mai multe sau mai mari prin portul USB al PC-ului sau al laptopului.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa