Memorie flash USB

  USB 2.0 High-speed

  Memorie flash USB

  Confort şi protecţie pentru datele dvs.

  Util şi modern în acelaşi timp. Această memorie flash USB modernă vă oferă toate funcţiile necesare pentru a stoca şi partaja datele importante şi, graţie brelocului ataşat, o puteţi purta întotdeauna cu dvs. când sunteţi în mişcare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Confort şi protecţie pentru datele dvs.

Date importante în mişcare!

 • Design USB elegant datorită finisajului metalic colorat

  Unitate USB premium de memorie flash cu o carcasa albă lucioasă şi un finisaj metalic colorat al capacului superior din aluminiu, oferind o protecţie superioară a datelor dvs. valoroase, distingând-o de cele obişnuite.

 • USB retractabil pentru cea mai bună protecţie

  Această memorie USB retractabilă, cu împingere, "plug and play", se conectează uşor la oricare din porturile USB prin împingerea conectorului USB în exterior prin intermediul butonului glisant şi prin introducerea acestuia în dispozitivul dumneavoastră. Un design integrat care securizează şi protejează întotdeauna datele dvs. importante.

 • Uşor de transportat datorită brelocului

  Ataşaţi întotdeauna memoria USB la unul din obiectele pe care le luaţi mereu cu dumneavoastră, oriunde mergeţi. Nu mai trebuie să căutaţi şi scotociţi după date, imagini, filme sau muzică, deoarece datele importante sunt mereu la îndemână.

 • Ambalaj uşor de deschis şi accesibil

  Marcajele şi perforaţiile vă indică modalitatea cea mai uşoară de a deschide ambalajul şi de a avea acces rapid la memoria USB fără complicaţii.

 • Capacitate de stocare de 16 GB pentru fişiere mari de date

  Cei 16 GB utili îţi oferă posibilitatea de a schimba şi partaja fişiere mai multe sau mai mari prin portul USB al PC-ului sau al laptopului.

 • Transfer de date rapid cu tehnologia USB 2.0 de mare viteză

  Ratele ridicate de transfer de date reduc semnificativ timpul de aşteptare atunci când copiaţi fişiere multimedia de mari dimensiuni pe sau de pe hard discul calculatorului dumneavoastră.

 • Indicatorul de activitate se aprinde în timpul copierii fişierelor

  Un indicator cu aspect atractiv vă indică faptul că unitatea este conectată şi funcţionează corespunzător şi clipeşte rapid în timpul copierii fişierelor în sau din memoria acesteia.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa