SSD

  USB 2.0 High-speed

  SSD

  Uşor de utilizat, plug and play!

  Dispozitiv plug-and-play uşor şi prietenos. Cu Philips SSD stocarea şi partajarea zilnică a fişierelor, fotografiilor şi muzicii sunt uşoare şi accesibile. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Uşor de utilizat, plug and play!

Mutaţi fişierele într-o memorie flash!

 • Memorie USB modernă datorită design-ului plin de culoare

  Alegeţi o culoare modernă; galben canar, roz jeleu, purpuriu ultraviolet, verde absint, albastru electric sau portocaliu răsărit de soare pentru a vă cosmetiza necesităţile zilnice în privinţa stocării şi împărtăşirii de date şi pentru a accentua nota de distracţie

 • Capac de protecţie integrat pentru confortul dumneavoastră

  De acum, nu veţi mai pierde capacul! Capacul de protecţie este integrat în design-ul produsului şi va sta ataşat cu uşurinţă de memoria USB. Pentru a-l putea folosi, trebuie doar să întoarceţi capacul spre spate, conectaţi memoria şi redaţi.

 • Ambalaj uşor de deschis şi accesibil

  Marcajele şi perforaţiile vă indică modalitatea cea mai uşoară de a deschide ambalajul şi de a avea acces rapid la memoria USB fără complicaţii.

 • Transfer de date rapid cu tehnologia USB 2.0 de mare viteză

  Ratele ridicate de transfer de date reduc semnificativ timpul de aşteptare atunci când copiaţi fişiere multimedia de mari dimensiuni pe sau de pe hard discul calculatorului dumneavoastră.

 • Indicatorul de activitate se aprinde în timpul copierii fişierelor

  Un indicator cu aspect atractiv vă indică faptul că unitatea este conectată şi funcţionează corespunzător şi clipeşte rapid în timpul copierii fişierelor în sau din memoria acesteia.

 • Capacitate de stocare de 128 GB pentru fişiere mari de date

  Cei 128 GB utili îţi oferă posibilitatea de a schimba, partaja şi salva fişiere mai multe sau mai mari prin portul USB al PC-ului sau al laptopului.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa