Memorie flash USB

  USB 2.0 High-speed

  Memorie flash USB

  Stocaţi-vă fişierele personale cu stil

  Impresionaţi cu acest design sofisticat stil carte de credit, care se potriveşte perfect în portofelul dvs. Cu ajutorul aspectului şi designului elegant al cardului flash USB de la Philips, aveţi mereu informaţiile valoroase cu dumneavoastră pentru a comuta şi împărtăşi fişiere de dimensiuni mari. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Stocaţi-vă fişierele personale cu stil

Împărtăşiţi şi impresionaţi!

 • Dispozitiv flash card USB de dimensiunea unei cărţi de credit

  Acest dispozitiv flash card USB este proiectat funcţional pentru a împărtăşi şi a impresiona. Aveţi întotdeauna informaţiile valoroase cu dumneavoastră deoarece poate fi transportat cu uşurinţă în portofelul dumneavoastră, având dimensiunea unei cărţi de credit.

 • Un corp modern de aluminiu de 3 mm

  Această carcasă de aluminiu este un finisaj de ultimă generaţie, care conferă memoriei dumneavoastră flash USB un aspect preţios, de înaltă tehnologie şi modern. Când stocarea informaţiilor dumneavoastră nu este suficientă, doar împărtăşiţi şi impresionaţi.

 • Proiectat funcţional pentru a se potrivi perfect în portofel

  Acest factor legat de formă vă oferă un mod uşor de a purta informaţiile valoroase cu dumneavoastră, deoarece această memorie flash USB se va potrivi perfect în portofel.

 • Capacitate de stocare de 4 GB pentru fişiere mari de date

  Cei 4 GB utili îţi oferă posibilitatea de a schimba şi partaja fişiere mai multe sau mai mari prin portul USB al PC-ului sau al laptopului.

 • Conexiunea USB flexibilă se potriveşte oricărui port USB

  Uşurinţa utilizării este un factor important pentru acest card flash USB plug and play. Datorită conexiunii sale USB ultra-subţiri şi flexibile, pe care o puteţi răsuci şi îndoi, veţi experimenta un mod uşor de a partaja şi salva informaţiile dumneavoastră. Se va potrivi întotdeauna în portul dumneavoastră USB gratuit.

 • Transfer de date rapid cu tehnologia USB 2.0 de mare viteză

  Ratele ridicate de transfer de date reduc semnificativ timpul de aşteptare atunci când copiaţi fişiere multimedia de mari dimensiuni pe sau de pe hard discul calculatorului dumneavoastră.

 • Indicatorul de activitate se aprinde în timpul copierii fişierelor

  Un indicator cu aspect atractiv vă indică faptul că unitatea este conectată şi funcţionează corespunzător şi clipeşte rapid în timpul copierii fişierelor în sau din memoria acesteia.

 • Software preinstalat, proiectat special şi uşor de utilizat

  Este inclusă o suită software completă, care va rula automat de pe unitatea flash USB şi vă va permite accesul la caracteristici utile precum, Protecţia parolei, Sincronizarea fişierelor, Comprimarea datelor, USB pierdut şi găsit şi Informaţii USB. În plus, se oferă un test de 30 de zile pentru Portable Microsoft Outlook Express, sincronizarea articolelor preferate şi navigarea pe internet fără urme.

 • Protejaţi-vă datele personale importante cu o parolă

  Mulţumită protecţiei parolei, prin criptarea AES pe 256 de biţi, datele dumneavoastră personale valoroase pot fi protejate împotriva accesului neautorizat prin simpla utilizare a unei parole.

 • Sincronizarea fişierelor între întreg PC-ul şi UFD

  Graţie sincronizării tuturor fişierelor de pe PC, este posibil să accesaţi şi să lucraţi cu documentele oriunde, făcând de câteva ori click pe mouse.

 • Prin compresia automată a tuturor fişierelor se creează mai mult spaţiu liber

  Economisiţi spaţiu liber prin compresia automată a tuturor fişierelor de pe unitatea flash USB

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa