Memorie flash USB

  USB 2.0 High-speed

  Memorie flash USB

  Proiectată pentru a împărtăşi, stoca şi proteja

  Aspect plăcut, performanţe ridicate şi design ergonomic mereu la dispoziţia dumneavoastră. Memoria flash USB Philips ediţia de colecţie dispune de un design rafinat şi de accesorii utile, cum ar fi capacul captiv ce oferă un plus de eleganţă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Memorie flash USB

4 GB, ediţie de colecţie FM04FD20B/00 Caută produse similare

Proiectată pentru a împărtăşi, stoca şi proteja

datele dumneavoastră importante

 • Design exclusiv şi modern cu formă plăcută şi curbe line

  Curbele line şi finisajul din cauciuc moale fac din memoria flash USB Philips un echipament exclusiv cu un design încântător.

 • Capacul integrat rămâne ataşat de unitate, nu îl veţi pierde niciodată!

  Capacul pentru protejarea conectorului USB este integrat în corpul produsului, astfel încât acesta rămâne ataşat de unitate atunci când nu este folosit, fiind imposibil de pierdut.

 • Indicatorul de activitate se aprinde în timpul copierii fişierelor

  Un indicator cu aspect atractiv vă indică faptul că unitatea este conectată şi funcţionează corespunzător şi clipeşte rapid în timpul copierii fişierelor în sau din memoria acesteia.

 • Software preinstalat, proiectat special şi uşor de utilizat

  Este inclusă o suită software completă, care va rula automat de pe unitatea flash USB şi vă va permite accesul la caracteristici utile precum, Protecţia parolei, Sincronizarea fişierelor, Comprimarea datelor, USB pierdut şi găsit şi Informaţii USB. În plus, se oferă un test de 30 de zile pentru Portable Microsoft Outlook Express, sincronizarea articolelor preferate şi navigarea pe internet fără urme.

 • Capacitate de stocare de 4 GB pentru fişiere mari de date

  Cei 4 GB utili îţi oferă posibilitatea de a schimba şi partaja fişiere mai multe sau mai mari prin portul USB al PC-ului sau al laptopului.

 • Transfer de date rapid cu tehnologia USB 2.0 de mare viteză

  Ratele ridicate de transfer de date reduc semnificativ timpul de aşteptare atunci când copiaţi fişiere multimedia de mari dimensiuni pe sau de pe hard discul calculatorului dumneavoastră.

 • Protejaţi-vă datele personale importante cu o parolă

  Mulţumită protecţiei parolei, prin criptarea AES pe 256 de biţi, datele dumneavoastră personale valoroase pot fi protejate împotriva accesului neautorizat prin simpla utilizare a unei parole.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa