Memorie flash USB

  USB 2.0 High-speed

  Memorie flash USB

  Uşor de utilizat, plug and play!

  Dispozitiv plug-and-play facil şi intuitiv.Memoria flash USB Philips, ediţie vivid vă ajută să împărtăşiţi şi să stocaţi într-un mod plăcut şi cu uşurinţă, fişiere, fotografii şi muzică. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Uşor de utilizat, plug and play!

Mutaţi fişierele într-o memorie flash!

 • Capacitate de stocare de 2 GB pentru fişiere mari de date

  Capacitate de stocare de 2 GB pentru fişiere mari de date

  Cei 2 GB vă oferă posibilitatea de a schimba şi împărtăşi fişiere mult mai mari sau mai multe prin portul USB al computerului sau laptop-ului dumneavoastră.

 • Memorie USB modernă datorită design-ului plin de culoare

  Alegeţi o culoare modernă; galben canar, roz jeleu, purpuriu ultraviolet, verde absint, albastru electric sau portocaliu răsărit de soare pentru a vă cosmetiza necesităţile zilnice în privinţa stocării şi împărtăşirii de date şi pentru a accentua nota de distracţie

 • Capac de protecţie integrat pentru confortul dumneavoastră

  De acum, nu veţi mai pierde capacul! Capacul de protecţie este integrat în design-ul produsului şi va sta ataşat cu uşurinţă de memoria USB. Pentru a-l putea folosi, trebuie doar să întoarceţi capacul spre spate, conectaţi memoria şi redaţi.

 • Ambalaj uşor de deschis şi accesibil

  Marcajele şi perforaţiile vă indică modalitatea cea mai uşoară de a deschide ambalajul şi de a avea acces rapid la memoria USB fără complicaţii.

 • Transfer de date rapid cu tehnologia USB 2.0 de mare viteză

  Ratele ridicate de transfer de date reduc semnificativ timpul de aşteptare atunci când copiaţi fişiere multimedia de mari dimensiuni pe sau de pe hard discul calculatorului dumneavoastră.

 • Indicatorul de activitate se aprinde în timpul copierii fişierelor

  Un indicator cu aspect atractiv vă indică faptul că unitatea este conectată şi funcţionează corespunzător şi clipeşte rapid în timpul copierii fişierelor în sau din memoria acesteia.

 • Software preinstalat, proiectat special şi uşor de utilizat

  Este inclusă o suită software completă, care va rula automat de pe unitatea flash USB şi vă va permite accesul la caracteristici utile precum, Protecţia parolei, Sincronizarea fişierelor, Comprimarea datelor, USB pierdut şi găsit şi Informaţii USB. În plus, se oferă un test de 30 de zile pentru Portable Microsoft Outlook Express, sincronizarea articolelor preferate şi navigarea pe internet fără urme.

 • Protejaţi-vă datele personale importante cu o parolă

  Mulţumită protecţiei parolei, prin criptarea AES pe 256 de biţi, datele dumneavoastră personale valoroase pot fi protejate împotriva accesului neautorizat prin simpla utilizare a unei parole.

 • Sincronizarea fişierelor între întreg PC-ul şi UFD

  Graţie sincronizării tuturor fişierelor de pe PC, este posibil să accesaţi şi să lucraţi cu documentele oriunde, făcând de câteva ori click pe mouse.

 • Prin compresia automată a tuturor fişierelor se creează mai mult spaţiu liber

  Economisiţi spaţiu liber prin compresia automată a tuturor fişierelor de pe unitatea flash USB

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa