Cristale active
Memorii flash USB
Memory Stick USB Heart Ware de 1 GB
Swarovski

Swarovski

Memory Stick USB

  Swarovski

  Memory Stick USB

  Daţi suflet datelor dumneavoastră

  Funcţionalitate deplină. Fantezie la superlativ. De acum înainte, o legătură senzaţională între Philips şi Swarovski va duce tehnologia pe noi culmi ale delectării. Numele său, Active Crystals. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Swarovski Active Crystals Memory Stick USB

Heart Ware, 1 GB FM01SW20/00 Caută produse similare

Daţi suflet datelor dumneavoastră

pentru documente, imagini şi muzică

 • Cristale argintii cu forme geometrice neregulate

  Fineţea şi simplitatea se îmbină elegant cu transparenţa, graţie cristalelor argintii cu forme geometrice neregulate. Dacă doriţi mai mult decât funcţionalitate, noul stick de memorie USB Active Crystals permite partajarea cu eleganţă a datelor.

 • Bijuterie elegantă din inox lustruit, deosebit

  Funcţionalitate deosebită şi imaginaţie debordantă. Noul stick de memorie USB Active Crystals, disponibil în varianta deosebită din inox lustruit.

 • Colier şi husă pentru păstrare

  Prindeţi stick-ul de memorie Active Crystals de colierul deosebit, aşa cum purtaţi la gât accesoriu elegant. Pentru protejarea şi păstrarea stick-ului de memorie USB Active Crystals aveţi la dispoziţie o husă special proiectată.

 • Capacitate de stocare de 1 GB pentru fişiere mari de date

  Spaţiul util de 1 GB vă oferă capacitatea necesară pentru a stoca, transfera şi împărtăşi fişiere mari precum documente, muzică şi imagini prin portul USB al computerului sau laptopului.

 • Transfer de date rapid cu tehnologia USB 2.0 de mare viteză

  Ratele ridicate de transfer de date reduc semnificativ timpul de aşteptare atunci când copiaţi fişiere multimedia de mari dimensiuni pe sau de pe hard discul calculatorului dumneavoastră.

 • Partajaţi şi stocaţi până la 250 de melodii şi 1000 de fotografii

  Această bijuterie elegantă a fost proiectată pentru partajarea şi stocarea a până la 250 de melodii şi 1000 de fotografii şi reprezintă o soluţie personală, portabilă şi performantă ideală. Aceasta este o soluţie extrem de uşoară şi convenabilă atât pentru mamele ce vor să aibă în permanenţă asupra lor fotografii ale copiilor, cât şi pentru femei de afaceri, care folosesc echipamentul pentru salvarea fişierelor.

 • Software UFD inclus, proiectat special şi uşor de utilizat

  O suită completă de aplicaţii care se vor executa automat de pe stick-ul de memorie USB Active Crystals şi vor oferi acces la funcţii utile precum sincronizarea fişierelor şi comprimarea automată a fişierelor.

 • Protejaţi-vă datele personale importante cu o parolă

  Mulţumită protecţiei parolei, prin criptarea AES pe 256 de biţi, datele dumneavoastră personale valoroase pot fi protejate împotriva accesului neautorizat prin simpla utilizare a unei parole.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa