Memorie flash USB

  USB 2.0 High-speed

  Memorie flash USB

  Îmbunătăţiţi performanţele

  Caracteristicile sale de capacitate mare de stocare, transfer rapid de date şi dimensiunile reduse fac din memoria flash USB Philips ediţia executiv un produs atractiv. Este special proiectată pentru Windows ReadyBoost şi dispune de o suită completă de programe software. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Îmbunătăţiţi performanţele

de stocare a documentelor, fotografiilor şi muzicii

 • Capacitate de stocare de 1 GB pentru fişiere mari de date

  Spaţiul util de 1 GB vă oferă capacitatea necesară pentru a stoca, transfera şi împărtăşi fişiere mari precum documente, muzică şi imagini prin portul USB al computerului sau laptopului.

 • Transfer de date rapid cu tehnologia USB 2.0 de mare viteză

  Ratele ridicate de transfer de date reduc semnificativ timpul de aşteptare atunci când copiaţi fişiere multimedia de mari dimensiuni pe sau de pe hard discul calculatorului dumneavoastră.

 • Protejaţi-vă datele personale importante cu o parolă

  Mulţumită protecţiei parolei, prin criptarea AES pe 256 de biţi, datele dumneavoastră personale valoroase pot fi protejate împotriva accesului neautorizat prin simpla utilizare a unei parole.

 • Design exclusiv şi modern cu formă plăcută şi curbe line

  Curbele line şi finisajul din cauciuc moale fac din memoria flash USB Philips un echipament exclusiv cu un design încântător.

 • Capacul integrat rămâne ataşat de unitate, nu îl veţi pierde niciodată!

  Capacul pentru protejarea conectorului USB este integrat în corpul produsului, astfel încât acesta rămâne ataşat de unitate atunci când nu este folosit, fiind imposibil de pierdut.

 • Indicatorul de activitate se aprinde în timpul copierii fişierelor

  Un indicator cu aspect atractiv vă indică faptul că unitatea este conectată şi funcţionează corespunzător şi clipeşte rapid în timpul copierii fişierelor în sau din memoria acesteia.

 • Software preinstalat, proiectat special şi uşor de utilizat

  Este inclusă o suită software completă, care va rula automat de pe unitatea flash USB şi vă va permite accesul la caracteristici utile precum, Protecţia parolei, Sincronizarea fişierelor, Comprimarea datelor, USB pierdut şi găsit şi Informaţii USB. În plus, se oferă un test de 30 de zile pentru Portable Microsoft Outlook Express, sincronizarea articolelor preferate şi navigarea pe internet fără urme.

 • Proiectat special pentru Windows ReadyBoost

  Îmbunătăţiţi sistemul de operare Windows Vista cu Windows ReadyBoost. Windows ReadyBoost permite creşterea imediată a memoriei şi performanţelor sistemului prin simpla conectare a memoriei flash USB la laptop sau la PC. Pentru folosirea Windows ReadyBoost, trebuie să aveţi instalat Windows Vista şi să aveţi acces la un buffer de memorie USB cu o capacitate de cel puţin 1 GB.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa