SmartPro Active

Aspirator robot

  SmartPro Active

  Aspirator robot

  O curăţare avansată, temeinică şi fără efort

  Aspiratorul robot Philips SmartPro Active curăţă în locul tău. Graţie sistemului de detectare inteligentă, robotul optimizează strategia de curăţare pentru a-ţi curăţa casa temeinic. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 1.592,06 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

SmartPro Active Aspirator robot

Sistem de curăţare în 3 etape, 90 min timp de funcţionare, Disp. ştergere cu ataş. rapidă FC8810/01 Caută produse similare


Bucură-te de podele curate

şi uită de curăţenia zilnică

O curăţare avansată, temeinică şi fără efort

Cu sistem de detectare inteligentă şi curăţare în 3 etape

 • Sistemul de detectare inteligentă adaptează curăţarea la orice mediu

  Sistemul de detectare inteligentă adaptează curăţarea la orice mediu

  Noul aspirator robot este echipat cu sistemul de detectare inteligentă, o combinaţie de cipuri inteligente, până la 20 de senzori, un giroscop şi un accelerometru, care îi conferă robotului capacitatea de a curăţa singur. Robotul înţelege mediul şi alege strategia de curăţare optimă pentru a-ţi curăţa casa cât mai repede posibil. Robotul nu se blochează şi se întoarce la staţia sa de andocare atunci când este necesar.

 • Senzori cu infraroşu pentru detectarea şi evitarea obstacolelor

  Senzori cu infraroşu pentru detectarea şi evitarea obstacolelor

  Noul aspirator robot Philips este echipat cu 6 senzori cu infraroşu pentru detectarea şi evitarea obstacolelor, cum ar fi pereţii, lămpile sau cablurile, astfel încât podelele să fie curăţate cu atenţie. În sfârşit, te poţi bucura de o casă curată fără să fie nevoie să intervii.

 • Revine automat la staţia de bază pentru încărcare

  Revine automat la staţia de bază pentru încărcare

  Atunci când bateria aspiratorului robot Philips este aproape epuizată, acesta va merge automat la staţia de andocare pentru a se încărca, astfel încât să fie pregătit pentru următoarea sesiune de curăţare.

 • Programează-ţi curăţenia săptămânală

  Programează-ţi curăţenia săptămânală

  Aspiratorul oferă o funcţie de programare săptămânală, astfel încât să poţi programa următoarea sesiune de curăţare cu o săptămână înainte, existând posibilitatea de a seta ore diferite pentru fiecare zi, cu excepţia uneia singure. Robotul se va activa chiar dacă nu eşti acasă, astfel încât să te poţi bucura de o casă curată.

 • Baterie Li-Ion puternică pentru durată de funcţionare de 90 min

  Baterie Li-Ion puternică pentru durată de funcţionare de 90 min

  Bateria cu litiu-ion puternică are o durată de viaţă mai lungă şi un timp de încărcare mai scurt decât bateriile standard. Noul aspirator robot funcţionează timp de până la 90 min.

 • Sistem de curăţare în 3 etape, inclusiv funcţia de ştergere uscată

  Sistem de curăţare în 3 etape, inclusiv funcţia de ştergere uscată

  Primele două perii lungi împing murdăria şi praful pe traseul robotului. Apoi, capul de curăţare adună murdăria şi praful datorită motorului său puternic. La final, dispozitivul de ştergere cu ataşare rapidă rafinează curăţarea colectând şi cele mai fine urme de praf de pe podele.

 • Robotul detectează zonele cele mai prăfuite pentru o curăţare mai temeinică

  Robotul detectează zonele cele mai prăfuite pentru o curăţare mai temeinică

  Funcţia de senzor de praf permite robotului să recunoască automat zonele cu cele mai mari acumulări de praf, astfel încât să rămână în acele zone cu câteva secunde în plus, pentru o curăţare mai temeinică.

 • Capul de curăţare cu urmărire a conturului se adaptează la podelele inegale

  Capul de curăţare cu urmărire a conturului se adaptează la podelele inegale

  Aspiratorul robot este prevăzut cu un cap de curăţare mobil, care urmăreşte conturul podelelor, covoarelor, carpetelor etc. pentru a asigura rezultate precise de curăţare.

 • 4 moduri de curăţare pentru a se adapta la diferite zone

  4 moduri de curăţare pentru a se adapta la diferite zone

  4 moduri de curăţare pentru a se adapta la diferite zone din casa ta. Modul tip Z conduce robotul după un tipar paralel în zig-zag, atunci când acesta descoperă un spaţiu relativ mai mare. Modul de salt conduce robotul în linie dreaptă, iar atunci când robotul se loveşte de un obiect, acesta va alege o altă direcţie în mod aleatoriu. Cu modul în spirală, robotul efectuează mişcări în spirală, crescându-şi treptat raza. Modul de urmărire a peretelui permite robotului să cureţe în timp ce rămâne aproape şi paralel cu peretele.

 • Telecomandă pentru a controla robotul de la distanţă

  Telecomandă pentru a controla robotul de la distanţă

  Telecomanda îţi permite să controlezi aspiratorul robot de la distanţă şi să efectuezi diferite acţiuni. Îi poţi comanda robotului să pornească şi să se oprească, îl poţi ghida în orice direcţie, poţi schimba traseul de curăţare sau îi poţi cere robotului să revină la staţia de andocare.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa