MiniVac

Aspirator portabil

  MiniVac

  Aspirator portabil

  Curăţarea autovehiculului mai uşoară ca niciodată

  Bucuraţi-vă de rezultate mai bune de curăţare cu ajutorul puternicului Philips MiniVac de 12 V pentru autoturismul dvs. Fluxul de aer ciclonic fără sac cu 2 trepte garantează performanţe de durată, în timp ce designul aerodinamic al capului de aspirare asigură o aspirare superioară a prafului. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 282,01 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

MiniVac Aspirator portabil

Pentru mașină, Ciclonic fără sac, 5 accesorii şi husă de depozitare, Auto (cu adaptor auto) FC6141/01 Caută produse similare

Curăţarea autovehiculului mai uşoară ca niciodată

Flux de aer ciclonic fără sac şi cap de aspirare aerodinamic

 • Flux de aer ciclonic fără sac în 2 etape pentru filtrare optimă

  Flux de aer ciclonic fără sac în 2 etape pentru filtrare optimă

  Fluxul de aer ciclonic fără sac păstrează murdăria în interior, în rotaţie, pentru a asigura o putere de aspirare înaltă şi optimă şi performanţe de curăţare de durată. Sistemul său de filtrare în 2 etape garantează că, odată intrată, murdăria nu mai poate ieşi. Primul filtru blochează cea mai mare parte a murdăriei, iar al doilea filtru captează particulele de praf mai fine.

 • Design aerodinamic al capului de aspirare pentru aspirarea mai bună a prafului

  Design aerodinamic al capului de aspirare pentru aspirarea mai bună a prafului

  Design-ul aerodinamic al capului de aspirare al aspiratorului Philips MiniVac a fost creat pentru a asigura o aspirare optimă a prafului, chiar şi a celor mai fine particule de praf. Forma ergonomică a capului de aspirare te ajută să cureţi chiar şi zonele cele mai greu accesibile.

 • Mufă auto pentru funcţionare nelimitată

  Mufă auto pentru funcţionare nelimitată

  Philips MiniVac este ideal pentru a vă curăţa autovehiculul deoarece este echipat cu un adaptor auto pentru a ajunge chiar şi la cele mai dificile zone ale maşinii fără inconvenientul de a încărca MiniVac. Aşadar este întotdeauna gata de a fi folosit!

 • Mânerul cu buclă asigură prinderea optimă

  Mânerul cu buclă asigură prinderea optimă

  Aspiratorul Philips Mini Vac are un mâner curbat, care asigură o prindere excelentă. Poţi apuca aspiratorul Mini Vac în orice mod dorești. Stratul de cauciuc moale este plăcut la atingere şi îți oferă prinderea perfectă de care ai nevoie.

 • Husă de depozitare pentru maşină

  Husă de depozitare pentru maşină

  Husa de depozitare îți permite să ţii toate accesoriile şi mufa pentru maşină într-un singur loc, pentru a te asigura că ai tot ce îți trebuie pentru a-ţi curăţa maşina în orice moment!

 • Gamă largă de accesorii pentru toate scopurile

  Gamă largă de accesorii pentru toate scopurile

  Philips MiniVac este dotat cu o gamă largă de accesorii pentru ca să depui un efort minim când îţi cureţi maşina. Include un accesoriu mic şi unul mare cu perie şi un accesoriu mic şi unul mare pentru spaţii înguste şi furtun lung, ideal pentru a curăţa chiar şi în locurile greu accesibile. Este o combinaţie ideală pentru curăţenia maşinii!

 • Se poate folosi la 12 V cu adaptor auto

  Conectează aspiratorul Philips MiniVac la maşină cu ajutorul cablului, pentru a folosi o putere de 12 V pentru o curăţare optimă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa