Hard disk/DVD recorder

  USB 2.0

  Hard disk/DVD recorder

  Priviţi televiziunea digitală la calitate HD 1080p

  Beneficiaţi de confortul înregistrării directe pe un hard disk de 160 GB cu acest recorder DVD. Pentru a prelungi distracţia, înregistraţi programele selectate pe un DVD pentru a revedea oricând înregistrările video la o calitate excepţională. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Priviţi televiziunea digitală la calitate HD 1080p

 • Transfer de fişiere facil între HDD, DVD şi USB High Speed 2.0

  Transfer de fişiere facil între HDD, DVD şi USB High Speed 2.0

  Având la dispoziţie posibilităţi de transfer nelimitate, puteţi transfera sau copia fişiere multimedia dintr-o sursă în alta, indiferent dacă fişierele sunt stocate pe HDD-ul recorderului, pe un disc DVD sau pe un modul de memorie USB.

 • Instant Replay pentru a retrăi dintr-o apăsare o transmisiune TV live

  Instant Replay pentru a retrăi dintr-o apăsare o transmisiune TV live

  Cu ajutorul funcţiei Reluare instantanee, puteţi să retrăiţi momentele magice din filme şi scenele sport incendiare - oricând doriţi. Prin atingerea unui buton, hard disk-ul va relua ultimele 30 de secunde. Decalarea mai mare înapoi nu necesită nimic mai mult decât apăsarea repetată a butonului.

 • Tuner TV hibrid, pentru recepţie TV analogică şi digitală

  Tuner TV hibrid, pentru recepţie TV analogică şi digitală

  Cu tunerul TV hibrid, puteţi viziona orice program - fie că este transmisie digitală sau analogică. În timp ce industria difuzării îşi face tranziţia la digital, tunerul TV hibrid vă permite să vizionaţi acum transmisii analogice şi oricare transmisii digitale viitoare. Primiţi entertainment impecabil - acum şi în viitor.

 • Certificat DivX Ultra pentru redarea îmbunătăţită a materialelor video DivX

  Certificat DivX Ultra pentru redarea îmbunătăţită a materialelor video DivX

  Dispunând de suport DivX, vă puteţi bucura de materiale video codificate DivX în confortul propriei dumneavoastră camere de zi. Formatul media DivX este o tehnologie de compresie video bazată pe standardul MPEG4, care vă permite să salvaţi fişiere de mari dimensiuni precum filme, trailere şi videoclipuri muzicale pe suporturi media, cum sunt discurile înregistrabile CD-R/RW şi DVD. DivX Ultra combină redarea DivX cu caracteristici extraordinare precum subtitrare integrată, mai multe limbi pentru meniul audio, mai multe înregistrări şi meniuri într-un singur format de fişiere convenabil.

 • Poate reda fişiere DivX, MP3, WMA şi JPEG de pe camerele digitale

  Poate reda fişiere DivX, MP3, WMA şi JPEG de pe camerele digitale

  Redaţi practic orice format media doriţi - fie că este DivX, MP3, WMA sau JPEG. Experimentaţi confortul imbatabil a unei capacităţi formidabile de redare şi luxul partajării fişierelor media pe televizorul sau sistemul Home Theater - în confortul sufrageriei dumneavoastră.

 • Scanare progresivă pe componente, pentru optimizarea calităţii imaginii

  Scanare progresivă pe componente, pentru optimizarea calităţii imaginii

  Tehnologia Progressive Scan dublează rezoluţia verticală a imaginii, pentru o imagine mult mai clară. În loc să trimită mai întâi semicadrul cu linii impare, urmat de semicadrul cu linii pare, ambele semicadre sunt scrise în acelaşi timp. Este creată instantaneu o imagine completă, de rezoluţie maximă. La această viteză, ochiul uman percepe o imagine mai clară, fără a distinge structura liniilor.

 • Reeşantionare HDMI 1080p la definiţie înaltă pentru a obţine imagini mai clare

  Reeşantionare HDMI 1080p la definiţie înaltă pentru a obţine imagini mai clare

  Upscaling HDMI 1080p furnizează imagini de o claritate excepţională. Filmele la definiţie standard pot fi urmărite acum la rezoluţie cu adevărat de înaltă definiţie - asigurând mai multe detalii şi imagini mai realiste. Scanarea progresivă (reprezentată prin "p" în "1080p") elimină structura liniilor preponderentă pe ecranele televizoarelor, din nou asigurând permanent imagini clare. Pentru a încheia lista, HDMI realizează o conexiune digitală directă care poate transmite imagini video necomprimate, precum şi semnal audio digital pe mai multe canale, fără conversii la analogic - oferind o calitate perfectă a imaginii şi sunetului, fără zgomote.

 • Pause Live TV cu buton dedicat îngheaţă acţiunea instantaneu

  Pause Live TV vă oferă controlul absolut. De îndată ce recorderul este pornit, o memorie integrată de mari dimensiuni începe să înregistreze automat programul pe care în vizionaţi, permiţându-vă să întrerupeţi, să reluaţi sau să salvaţi programul oricând. Dacă aveţi nevoie de o pauză, puteţi întrerupe programul dvs. TV 'live' cu o singură apăsare de buton şi puteţi relua de unde aţi rămas oricând doriţi.

 • Dual Media înregistrează comod pe DVD+-R/RW, DVD+R DL

  DVD recorderele Philips DualMedia pot crea înregistrări în standardele + şi - pe toate tipurile de discuri (DVD+R/+RW/-R/-RW/R DL). Puteţi cumpăra orice tip de disc, pentru că DVD recorderul dumneavoastră va crea înregistrări digitale compatibile cu orice DVD player.

 • HDD Media Jukebox vă permite să stocaţi filme, muzică şi imagini

  Creaţi-vă propriul tonomat media digital în propria sufragerie. Transferaţi rapid şi comod fişiere MP3, WMA, MPEG2, DivX, DivX Ultra, Xvid, JPEG şi HD JPEG pe hard disk-ul încorporat al recorder-ului - de pe memorii USB, media playere portabile, camere digitale şi chiar de pe unele dispozitive AV. Redaţi filmele, muzica sau fotografiile preferate pe televizor sau sistemul Home Theater oricând doriţi. Opţiunile sunt infinite, ca şi distracţia.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa