Sistem audio M1X-DJ

  Sistem audio M1X-DJ

  MIXEAZĂ REDĂ DISTRIBUIE

  Mixează ca un DJ, redă de pe orice dispozitiv şi distribuie melodii cu Philips M1X-Dj. Creează setări incredibile care îţi vor uimi prietenii şi transmite melodii prin conectorul Lightning/Bluetooth. Ia cu tine muzica pentru o petrecere memorabilă oriunde. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sistem audio M1X-DJ

Bluetooth®, cu conector Lightning, Comenzi DJ, Intrare audio duală, 60W, Amplificator de bas DS8900/10 Caută produse similare

MIXEAZĂ REDĂ DISTRIBUIE

 • Tehnologie wOOx pentru bas amplu dar precis, fără distorsiune

  Tehnologie wOOx pentru bas amplu dar precis, fără distorsiune

  Tehnologia wOOx este un concept revoluţionar ce vă permite să auziţi şi să simţiţi basul profund, mai amplu decât în orice alt sistem audio. Difuzoarele speciale lucrează în armonie cu amplificatorul de bas wOOx, iar coordonarea precisă dintre difuzorul principal şi tweeter asigură o tranziţie lină de la frecvenţele joase-medii la cele înalte. Suspensia duală şi construcţia de tip sandwich perfect simetrică oferă o bază precisă, fără distorsionări. Tehnologia wOOx produce un bas dinamic de calitate, utilizând integral volumul boxei pentru a creşte cu adevărat impactul muzicii.

 • Integrare perfectă a aplicaţiei djay 2

  Integrare perfectă a aplicaţiei djay 2

  Conectează iPad-ul cu aplicaţia dedicată djay 2 de la Algoriddm pentru a face mixarea pe iPad la fel de facilă ca şi cea pe staţie. Foloseşte platane mari, crossfadere şi comenzi de staţie pentru a crea mixări din melodiile din biblioteca de pe iPad sau lasă munca grea în seama modului Automix. Utilizabilă intuitiv şi cu caracteristici de mixare multi-touch avansate, aplicaţia djay 2 de la Algoriddm face mixarea mai facilă pentru oricine, de la începători la profesionişti.

 • Platane şi crossfadere de calitate superioară

  Platane şi crossfadere de calitate superioară

  Platanele mari tactile şi senzitive la atingere dau senzaţia că mixezi pe vinil şi sunt croite pentru performanţe incredibile

 • Streaming prin Bluetooth pentru claritate fără egal a sunetului

  Streaming prin Bluetooth pentru claritate fără egal a sunetului

  Bluetooth® este o tehnologie de comunicare wireless pe rază scurtă, robustă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth®, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel te poţi bucura cu uşurinţă de muzica preferată, wireless, cu această boxă.

 • Panou de control reversibil pentru protecţie în timpul călătoriilor

  Panou de control reversibil pentru protecţie în timpul călătoriilor

  Atunci când nu mixezi sau interpretezi, întoarce panoul de control şi foloseşte M1X-DJ ca boxă Bluetooth astfel încât să te poţi relaxa şi asculta muzică sau să te dedai petrecerii.

 • Curea de transport şi design robust pentru portabilitate sporită

  Curea de transport şi design robust pentru portabilitate sporită

  Ataşează pur şi simplu cureaua, pune-o pe umăr şi dă-i drumul. Sistemul audio M1X-DJ are şi dimensiunea perfectă a bagajului de mână pentru avion, astfel că îţi poţi lua cu tine talentul peste hotare. Designul său robust este suficient de rezistent pentru a face faţă la petreceri după petreceri, în interior sau în aer liber, iar comenzile sale pot fi întoarse, pentru a rămâne protejate cât timp sunteţi în mişcare.

 • Conectare la boxe şi amplificatoare externe printr-o ieşire audio

  Conectează M1X-DJ la orice boxă sau amplificator extern cu ajutorul conexiunii de ieşire audio pentru o putere care zguduie casa, la petreceri peste tot în lume, chiar şi fără boxele M1X.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa