boxă cu andocare

  boxă cu andocare

  Sunetul care se potriveşte în căminul dvs.

  Compatibilă cu iPhone 5 şi cu cele mai recente iPoduri prin conectorul Lightning, boxa cu andocare DS1155 nu doar că sună bogat şi amplu, dar se poate şi lăuda cu un afişaj pentru ceas şi lampă de veghe cu lumină blândă, ce o face dispozitivul perfect de pe noptiera dvs. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

boxă cu andocare

cu conector Lightning, pentru iPod/iPhone, Port USB pentru încărcare, 6W DS1155/12 Caută produse similare

Sunetul care se potriveşte în căminul dvs.

 • Încărcare rapidă şi redare muzică prin conectorul Lightning

  Încărcare rapidă şi redare muzică prin conectorul Lightning

  Bucuraţi-vă de muzica preferată în timp ce vă încărcaţi dispozitivul iPod/iPhone prin noul conector Lightning! Ajunge să îl andocaţi direct pe boxă pentru a reda melodiile pe care le-aţi ales manual, cu un sunet superb. Acesta vă încarcă dispozitivul şi în timpul redării, deci nu mai trebuie să vă faceţi griji că rămâneţi fără baterie.

 • Sincronizare automată a ceasului cu iPod-ul/iPhone-ul când este andocat

  Atunci când conectaţi şi andocaţi, această staţie de andocare va sincroniza automat ceasul cu iPod-ul/iPhone-ul dvs.

 • Putere totală de ieşire 6 W RMS

  RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră, sau mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. În principiu, amplificatoarele sunt limitate de energia electrică pe care o pot amplifica şi boxele de energia electrică pe care o pot converti în energie sonoră, fără a distorsiona semnalul audio. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa