Set de baterii USB

  Set de baterii USB

  Reîncărcaţi de mai multe ori în deplasare

  Beneficiază de putere oricând şi oriunde ai nevoie - setul de baterii îţi oferă acel surplus de energie necesar, echivalent cu mai mult de o încărcare completă. Două porturi USB îţi permit să încarci două dispozitive simultan. Încărcare foarte rapidă cu 3,1A total. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Reîncărcaţi de mai multe ori în deplasare

cu un pachet de alimentare de rezervă portabil

 • LED indicator pentru alimentare ascuns pentru a confirma starea imediat.

  Discret şi eficient energetic, lumina LED-ului ascuns se aprinde la apăsarea unui buton pentru a vă indica imediat starea de alimentare a setului de baterii.

 • Funcţionează oriunde-excelent când nu sunteţi lângă o sursă de energie

  Chiar şi când nu sunteţi aproape de un încărcător de maşină sau de perete, puteţi încărca bateria dispozitivului dvs., în mod confortabil, cu setul de baterii. Setul de baterii inteligente furnizează mai întâi alimentare, astfel încât să puteţi scoate setul după utilizare şi să aveţi în continuare o baterie încărcată pe dispozitivul dvs.

 • Cablu micro USB inclus pentru conectare şi încărcare

  Cablul micro USB la USB 2.0 inclus este destinat utilizării cu telefoane mobile, camere digitale şi alte dispozitive portabile cu o conexiune micro USB. Purtaţi-l la dvs., păstraţi-l la birou sau înlocuiţi un cablu pe care l-aţi pierdut, astfel încât să vă puteţi conecta şi să puteţi încărca întotdeauna când aveţi nevoie.

 • Reîncărcaţi-vă dispozitivele în mişcare de mai multe ori

  Această sursă de alimentare mobilă vă oferă energie suplimentară pentru mai mult de două reîncărcări complete în mişcare. Luaţi-l cu dvs. în călătorii pentru a beneficia de energie de rezervă atunci când aveţi nevoie.

 • Funcţionează cu dispozitive USB

  Unitatea universală are o conexiune USB pentru utilizare cu dispozitivul USB prin cablul USB al dispozitivului pe care-l deţineţi deja sau pe care-l puteţi achiziţiona separat.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa