Andocare de perete

  Andocare de perete

  Staţie de încărcare prin conectare

  Asiguraţi pentru iPhone sau iPod un loc sigur, fix de încărcare. Designul unic asigură un suport moale în partea superioară fără a fi necesare inserţii de fixare incomode. La birou, în dormitor, în bucătărie - oriunde aveţi nevoie de o soluţie de încărcare comodă, fără cabluri. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Staţie de încărcare prin conectare

pentru o soluţie de alimentare sigură şi ordonată

 • Asigură mai multă energie pentru o încărcare mai rapidă

  Asigură mai multă energie pentru o încărcare mai rapidă

  Nu staţi să aşteptaţi ca dispozitivul dvs. să se încarce! Energia de alimentare mai mare a acestui încărcător asigură încărcarea completă a dispozitivului dvs. într-un timp mai scurt în comparaţie cu încărcătoarele standard, mai puţin puternice.

 • Designul ordonat funcţionează fără inserţii de fixare

  partea superioară cu pernuţe vă acceptă iPhone-ul sau iPod-ul fără a fi necesare inserţii de fixare, menţinându-vă spaţiul îngrijit şi ordonat. Ascunde de asemenea conectorul atunci când nu este în uz pentru o soluţie discretă şi atractivă de încărcare.

 • Staţie de andocare pivotantă pentru cea mai bună poziţionare

  Conectorul cu 30 de pini al staţiei de încărcare pivotează, ceea ce-i permite dispozitivului dvs. să stea pur şi simplu culcat pe suport, fără a fi necesare suporturi greoaie sau inserţii de fixare.

 • Staţie de încărcare prin conectare pentru încărcare sigură

  Staţia de andocare montată pe perete asigură pentru iPhone sau iPod un loc sigur de încărcare. Pur şi simplu conectaţi staţia de andocare pe perete pentru a vă încărca iPod-ul sau iPhone-ul - aceasta vă ridică iPod-ul sau iPhone-ul de pe podea, unde ar putea fi călcate cu piciorul şi le îndepărtează de lichide vărsate sau de mizeria de pe spaţiul de lucru.

 • Încărcaţi-vă sigur iPod-ul sau iPhone-ul

  Conectarea dispozitivului dvs. la un încărcător pe bază de cablu şi lăsarea acestuia pe podea sau pe spaţiul de lucru creează riscul ca iPod-ul sau iPhone-ul să fie călcate cu piciorul sau deteriorate prin vărsarea de lichide sau stropire. În schimb, utilizarea unui încărcător montat pe perete vă ridică iPod-ul sau iPhone-ul pentru o încărcare sigură.

 • Transformaţi orice priză într-o staţie de andocare confortabilă

  În birou, dormitor, bucătărie - WallDock se conectează cu uşurinţă oriunde aveţi nevoie de o soluţie de încărcare confortabilă, fără cablu. În plus, este suficient de mică pentru a o lua cu dvs. atunci când călătoriţi, deci sunteţi gata să andocaţi şi să încărcaţi atunci când ajungeţi.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa