Cablu de sincronizare şi încărcare

  Cablu de sincronizare şi încărcare

  Conectaţi-vă computerul prin USB

  Conectaţi-vă dispozitivul iPad, iPhone sau iPod la computer pentru a sincroniza muzica, aplicaţiile, fotografiile, actualizările şi altele. Încărcaţi-vă dispozitivul când este conectat – şi funcţionează cu încărcătorul dvs. USB existent de perete sau automat. Este un cablu excelent de rezervă sau de schimb! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cablu de sincronizare şi încărcare

pentru iPad, iPhone şi iPod DLC2404I/10 Caută produse similare

Conectaţi-vă computerul prin USB

pentru a-l încărca şi a vă sincroniza cu iTunes

 • Este un cablu excelent de rezervă sau de schimb de avut la îndemână

  Acest cablu cu 30 de pini la USB 2.0 este esenţial pentru sincronizarea şi încărcarea iPad, iPhone sau iPod. Purtaţi-l la dvs., păstraţi-l la birou sau înlocuiţi un cablu pe care l-aţi pierdut, astfel încât să vă puteţi conecta şi să puteţi încărca întotdeauna când aveţi nevoie.

 • Cablul USB încarcă printr-un computer, un încărcător USB de perete/maşină

  Acest cablu cu 30 de pini la USB 2.0 conectează computerul dvs. prin USB pentru a încărca uşor iPad, iPhone sau iPod. Este utilizat, de asemenea, pentru conectare la orice încărcător USB de perete sau de maşină pentru alimentarea şi încărcarea iPad, iPhone sau iPod.

 • Cablu USB pentru sincronizarea iPad, iPhone sau iPod cu computerul dvs.

  Acest cablu cu 30 de pini la USB 2.0 vă conectează la computer prin USB pentru sincronizarea iPad, iPhone sau iPod cu iTunes pentru transferul de muzică, fotografii, aplicaţii, actualizări şi altele.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa