TransDock

  TransDock

  Folosiţi, încărcaţi şi montaţi iPod-ul în maşină

  Bucuraţi-vă de iPod-ul dumneavoastră cuplându-l la sistemul stereo al maşinii cu ajutorul portului inteligent TransDock. Tehnologia one-touch IntelliTune găseşte frecvenţa ideală pentru transmiterea datelor de pe iPod prin radioul FM al automobilului dumneavoastră. Adăposteşte şi încarcă în condiţii de securitate iPod-ul, rotindu-l pentru o poziţionare convenabilă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Folosiţi, încărcaţi şi montaţi iPod-ul în maşină

plus detector de frecvenţe IntelliTune

 • Transmiteţi informaţiile audio de pe alte dispozitive prin portul Aux-In

  Este uşor să conectaţi un alt dispozitiv pentru a vă bucura de înregistrările sale audio prin sistemul stereo al maşinii, cu ajutorul portului Aux-In. Utilizaţi un cablu mini-mini pentru a transmite de pe un alt dispozitiv, cum ar fi un laptop sau un sistem de jocuri personal, prin sistemul stereo auto.

 • Conectaţi-vă la portul aux-in sau platforma de casete a maşinii prin AV-Out

  Este uşor să vă conectaţi dispozitivul audio direct la sistemul stereo al maşinii, cu ajutorul AV-Out. Trebuie doar să folosiţi un adaptor de casete ori să îl conectaţi cu intrarea auxiliară auto, folosind un cablu mini-mini pentru a reda conţinutul audio al dispozitivului dumneavoastră prin sistemul stereo al automobilului.

 • Vizionaţi clipuri video în sistemul de divertisment al maşinii, prin AV-Out

  Este uşor să vizionaţi conţinutul video de pe dispozitiv pe sistemul dumneavoastră de divertisment auto existent, cu ajutorul portului AV-Out. Trebuie doar să folosiţi cablul adecvat pentru a-l conecta, iar apoi vă veţi putea delecta cu filme când sunteţi pe drum.

 • Transmiţătorul FM redă fişierele audio la radioul FM din maşină

  Transmiţătorul FM redă wireless fişierele audio de pe dispozitivul dumneavoastră la radioul din maşină utilizând o frecvenţă liberă în FM, astfel încât să puteţi savura muzica la drum.

 • Încărcare de la priză de 12 V

  Încărcaţi şi alimentaţi în siguranţă iPod-ul de la orice priză de 12 V, pentru timp de redare nelimitat.

 • Suport auto sigur, cu gât flexibil şi suport rotativ

  Montaţi-vă iPod-ul în maşină în condiţii de siguranţă, într-un suport flexibil şi rotativ. Gâtul este flexibil, pentru o poziţionare optimă, iar suportul rotativ permite accesul uşor şi vizualizarea orizontală dintr-o privire a ecranului tactil al iPod-ului.

 • IntelliTune găseşte frecvenţe FM libere cu un singur clic

  La o simplă atingere de buton, IntelliTune scanează eterul pentru a detecta frecvenţe FM libere. Veţi şti într-o clipă pe ce post să comutaţi pentru redarea conţinutului audio al dispozitivului dvs. la radioul FM din maşina dumneavoastră.

 • Nu este nevoie de instalare

  Rapid şi uşor de folosit, acesta nu necesită nicio instalare specială. Introduceţi-l pur şi simplu în orice priză de 12 V din maşină şi e gata de utilizare, imediat ce e scos din cutie.

 • 4 frecvenţe FM prereglabile pentru a fi uşor reutilizate

  Puteţi programa şi reutiliza cu uşurinţă frecvenţele FM preferate pentru redarea fişierelor audio de pe dispozitivul dumneavoastră la radioul FM.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa