HybridShell

  HybridShell

  Protejaţi-vă dispozitivul iPod cu o carcasă transparentă

  Rezistentă şi transparentă, HybridShell este o combinaţie formată din policarbonat foarte transparent cu o parte posterioară antialunecare cauciucată. Această combinaţie asigură o protecţie puternică şi o mai bună prindere într-o carcasă unică. Carcasa are de asemenea protecţie pentru ecran încorporată. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Protejaţi-vă dispozitivul iPod cu o carcasă transparentă

cu parte posterioară din silicon antialunecare

 • Carcasă din policarbonat transparentă

  Această carcasă rigidă este confecţionată dintr-un policarbonat dur, astfel încât oferă o protecţie puternică, transparentă pentru dispozitivul dumneavoastră.

 • Acces la toate comenzile şi la conectorul de andocare

  Orificiile acestei huse vă permit un acces confortabil la toate comenzile şi la conectorul de andocare, astfel încât puteţi utiliza dispozitivul în timp ce este protejat în interiorul acesteia.

 • Acces la mufa pentru căşti cu menţinerea protecţiei

  Această husă este dotată cu un orificiu pentru mufa pentru căşti, astfel încât puteţi continua să vă bucuraţi de dispozitivul dumneavoastră cât timp este protejat în interiorul acesteia.

 • Husa oferă protecţie pentru ecran încorporată

  Această fereastră transparentă oferă protecţie pentru ecranul dispozitivului în timp ce vă oferă libertatea de a controla dispozitivul.

 • Accentele de silicon îmbunătăţesc prinderea

  Această carcasă dispune de accente anti-alunecare cauciucate sau din silicon pentru a vă îmbunătăţi prinderea dispozitivului.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa