Carcasă dură de andocare

  Carcasă dură de andocare

  Protecţie de vârf şi uşurinţă de andocare

  Carcasa dură de andocare formată din 2 elemente este prevăzută cu un amortizor Philips EdgeDefense pentru o prindere mai bună şi o protecţie sporită împotriva impacturilor, cu acces prin apăsare la comenzile dispozitivului. Interiorul este căptuşit cu cauciuc rezistent la şocuri pentru o protecţie suplimentară. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Carcasă dură de andocare

pentru iPod tactil de 4G DLA4214/10 Caută produse similare

Protecţie de vârf şi uşurinţă de andocare

cu o căptuşeala rezistentă la şocuri

 • Acces la toate comenzile şi la conectorul de andocare

  Orificiile acestei huse vă permit un acces confortabil la toate comenzile şi la conectorul de andocare, astfel încât puteţi utiliza dispozitivul în timp ce este protejat în interiorul acesteia.

 • Surface Shield (apărătoare pentru ecran) inclus pentru protecţia ecranului

  Surface Shield (apărătoare pentru ecran) inclus adaugă un plus de protecţie ecranului dispozitivului utilizând adeziunea statică, astfel încât este uşor de aplicat şi îndepărtat fără a lăsa reziduuri lipicioase.

 • Rapid şi uşor de andocat

  Această carcasă are o secţiune de bază detaşabilă, care vă permite să vă andocaţi dispozitivul rapid şi uşor, rămânând protejat în restul carcasei.

 • Carcasa pentru absorbţia şocurilor oferă de asemenea prindere

  Această carcasă este confecţionată din poliuretan termoplastic care este un elastomer de înaltă performanţă care adaugă atât prindere, cât şi absorbţia şocurilor într-o singură carcasă.

 • Absoarbe impactul şi şocul pentru a proteja marginile vulnerabile

  EdgeDefense protejează marginile dispozitivului - acolo unde apare cea mai mare deteriorare în caz de scăpare din mână. Confecţionat dintr-un material flexibil, ranforsat, cu o formă sferică ascuţită, EdgeDefense anihilează impactul şi absoarbe şocurile în cel mai puternic punct al designului său.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa