Husă

  Husă

  Transportaţi-vă dispozitivul iPhone cu stil

  Elegantă şi durabilă, carcasa HipCase tip toc combină protecţia rafinată cu un acces convenabil cu o singură mână. Dotată cu o clemă orizontală pentru curea, carcasa HipCase oferă confortul şi accesibilitatea absolute. Buzunarul interior poate depozita cartea de identitate sau bani. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Transportaţi-vă dispozitivul iPhone cu stil

într-o husă confortabilă dotată cu clemă pentru curea

 • Acces la mufa pentru căşti

  Această husă este dotată cu un orificiu pentru mufa pentru căşti, astfel încât puteţi continua să vă bucuraţi de dispozitivul dumneavoastră cât timp este protejat în interiorul acesteia.

 • Buzunar interior CI

  Buzunarul mic interior este util pentru depozitarea unei cărţi de identitate sau a banilor în interiorul carcasei.

 • Exterior din piele luxoasă

  Această husă este confecţionată dintr-o piele atractivă şi rezistentă, astfel încât oferă protecţie pentru dispozitivul dumneavoastră - cu stil.

 • Canelură centrală pentru preluare dispozitiv cu o singură mână

  Canelura centrală a acestei carcase oferă acces uşor, astfel încât puteţi să preluaţi rapid dispozitivul dvs. mobil cu o singură mână.

 • Interior căptuşit cu material moale

  Interiorul căptuşit cu material moale al acestei huse protejează finisajul dispozitivului dumneavoastră cât timp se află în interiorul acesteia.

 • Clema robustă pentru curea vă menţine dispozitivul la îndemână

  Clema robustă pentru curea asigură o prindere sigură a dispozitivului de cureaua, buzunarul sau bareta genţii dumneavoastră, astfel încât să fie mereu la îndemână.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa