Sistem DVD Hi-Fi cu componente

  Sistem DVD Hi-Fi cu componente

  Sunet natural, realist

  Bucuraţi-vă de sunetul clar cu detalii realiste, oferit de ClariSound. Prevăzut cu o carcasă din aluminiu, acest sistem uimitor vă permite să utilizaţi şi să încărcaţi iPod-ul/iPhone-ul/iPad-ul. Acesta redă şi CD-uri şi DVD-uri, cu upscaling HDMI 1080p pentru filme cu imagine clară. Vezi toate beneficiile

 • Sunet natural, realist

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Harmony Sistem DVD Hi-Fi cu componente

Staţie de andoc. pt. iPod/iPhone/iPad, HDMI 1080p DCD8000/12 Caută produse similare

Sunet natural, realist

Obsedat de sunet

 • Putere totală de ieşire 160 W RMS

  Putere totală de ieşire 160 W RMS

  RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră, sau mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. În principiu, amplificatoarele sunt limitate de energia electrică pe care o pot amplifica şi boxele de energia electrică pe care o pot converti în energie sonoră, fără a distorsiona semnalul audio. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • Carcasă de aluminiu cu design de calitate

  Carcasă de aluminiu cu design de calitate

  Carcasa cu suprafaţă de aluminiu este uşoară şi poate rezista în medii cu temperaturi ridicate, oferă rezistenţă şi rigiditate, precum şi rezistenţă la coroziune.

 • ClariSound pentru sunet clar cu detalii realiste

  ClariSound pentru sunet clar cu detalii realiste

  ClariSound readuce la viaţă muzica dvs. preferată, cu sunet clar şi detaliat în combinaţie cu căldură şi textură. Un tweeter montat deasupra oferă sunet îmbogăţit cu claritate strălucitoare, în timp ce un woofer conic din fibră de sticlă extrem de eficient asigură un câmp sonor puternic pentru a umple orice încăpere. Performanţa pură a sunetului este echilibrată cu basul profund şi bine definit, datorită tehnologiei inovatoare cu port de bas Philips. Un pavilion suplu asigură reproducerea realistă a vocii şi a detaliilor instrumentelor, astfel încât să puteţi aprecia toate nuanţele dinamice şi emoţionale ale producţiei originale.

 • Conector difuzor placat cu aur pentru o transmisie curată a semnalului

  Conector difuzor placat cu aur pentru o transmisie curată a semnalului

  Conectorul placat cu aur al difuzorului asigură o transmisie mai bună a semnalului audio, spre deosebire de tradiţionale click-fit. De asemenea, reduce la minim pierderea semnalului electric dintre amplificator şi boxă, rezultând un sunet mai real ca niciodată.

 • Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Deoarece Dolby Digital, standardul audio multi-canal digital cel mai bun din lume, utilizează modul natural în care urechea procesează sunetele, veţi avea parte de sunet surround de cea mai bună calitate, cu repere spaţiale reale.

 • Reeşantionare HDMI 1080p la definiţie înaltă pentru a obţine imagini mai clare

  Reeşantionare HDMI 1080p la definiţie înaltă pentru a obţine imagini mai clare

  Upscaling HDMI 1080p furnizează imagini de o claritate excepţională. Filmele la definiţie standard pot fi urmărite acum la rezoluţie cu adevărat de înaltă definiţie - asigurând mai multe detalii şi imagini mai realiste. Scanarea progresivă (reprezentată prin "p" în "1080p") elimină structura liniilor preponderentă pe ecranele televizoarelor, din nou asigurând permanent imagini clare. Pentru a încheia lista, HDMI realizează o conexiune digitală directă care poate transmite imagini video necomprimate, precum şi semnal audio digital pe mai multe canale, fără conversii la analogic - oferind o calitate perfectă a imaginii şi sunetului, fără zgomote.

 • Utilizaţi şi încărcaţi dispozitivul dvs. iPod/iPhone/iPad

  Utilizaţi şi încărcaţi dispozitivul dvs. iPod/iPhone/iPad

  Bucuraţi-vă de muzica MP3 preferată în timp ce încărcaţi dispozitivul iPod/iPhone/iPad! Staţia vă permite conectarea dispozitivului portabil direct la sistemul Philips pentru a putea asculta muzica preferată cu un sunet superb. De asemenea, aceasta încarcă dispozitivul iPod/iPhone/iPad în timpul redării, astfel încât să vă puteţi bucura de muzică şi să nu trebuiască să vă preocupe epuizarea bateriei dispozitivului portabil. Sistemul vă încarcă automat dispozitivul portabil în timp ce este andocat.

 • Redare DVD, DivX® Ultra, MP3/WMA-CD, CD şi CD-RW

  Redare DVD, DivX® Ultra, MP3/WMA-CD, CD şi CD-RW

  Playerul Philips este compatibil cu majoritatea discurilor DVD şi CD disponibile pe piaţă. Toate discurile DVD, DivX® Ultra, CD MP3/WMA, CD şi CD-RW pot fi redate pe player. DivX® Ultra combină redarea DivX® cu caracteristici excelente, precum subtitrare integrată, mai multe limbi pentru meniul audio, mai multe înregistrări şi meniuri într-un format avantajos de fişiere. CD-RW este un termen prescurtat pentru o unitate CD care poate accepta formatul CD uzual înregistrabil.

 • USB Direct pentru redare muzică şi fotografii

  USB Direct pentru redare muzică şi fotografii

  Conectaţi, pur şi simplu, echipamentul USB la sistem şi partajaţi muzica şi fotografiile digitale stocate împreună cu familia şi prietenii.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa