sistem de divertisment cu staţie de andocare

  sistem de divertisment cu staţie de andocare

  Ascultaţi muzica de pe iPod la maxim cu sunet excelent

  Bucuraţi-vă de clipurile dvs. video aşa cum trebuie doar rotind iPod-ul dvs. din poziţia portret în poziţia peisaj pe Sistemul cu staţie de andocare Philips DC910. În plus, boxe duble wOOx oferă un bas profund şi puternic tuturor melodiilor dvs. - de la orice sursă! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

sistem de divertisment cu staţie de andocare

Staţie de andocare rotativă, Sloturi pentru carduri USB şi SD DC910/12 Caută produse similare

Ascultaţi muzica de pe iPod la maxim cu sunet excelent

cu boxe wOOx

 • Poziţionaţi-vă iPod-ul touch în orientarea portret sau peisaj

  Poziţionaţi-vă iPod-ul touch în orientarea portret sau peisaj

  Accelerometrul din iPod-ul touch modifică automat modul de afişare a conţinutului. Dacă rotiţi iPod-ul touch din poziţia portret în poziţia peisaj sau vice versa, conţinutul afişajului va fi schimbat. Acest port integrat pentru iPod de pe sistemul Philips este conceput special pentru a se potrivi cu această caracteristică - puteţi modifica orientarea afişajului portului astfel încât să vedeţi într-un mod comod o pagină Web, o fotografie sau un clip video în raportul lăţime/lungime corespunzător pe ecranul iPod-ului touch.

 • Boxe duble wOOx pentru un sunet bas îmbunătăţit

  Boxe duble wOOx pentru un sunet bas îmbunătăţit

  Tehnologia wOOx creează un bas de calitate, redând frecvenţele joase cu o fidelitate excepţională.

 • Utilizaţi şi încărcaţi simultan dispozitivul dvs. iPod

  Utilizaţi şi încărcaţi simultan dispozitivul dvs. iPod

  Savuraţi muzica MP3 preferată în timp ce încărcaţi dispozitivul iPod! Staţia vă permite conectarea dispozitivului iPod direct la sistemul cu staţie de andocare pentru a putea asculta muzica preferată cu un sunet superb. De asemenea, aceasta încarcă dispozitivul iPod în timpul redării, astfel încât să vă puteţi bucura de muzică şi să nu trebuiască să vă preocupe epuizarea bateriei dispozitivului iPod. Utilizaţi telecomanda pentru a naviga, a selecta şi a reda muzica stocată pe iPod. Sistemul cu staţie de andocare vă încarcă automat dispozitivul iPod în timp ce este andocat.

 • Sloturi pentru carduri USB Direct şi SD/MMC pentru redarea de muzică în format MP3/WMA

  Sloturi pentru carduri USB Direct şi SD/MMC pentru redarea de muzică în format MP3/WMA

  Datorită capacităţii complete de transfer al fişierelor, vă puteţi bucura cu uşurinţă de confortul şi distracţia accesării mai multor melodii în format digital prin sloturile pentru carduri USB Direct şi SD/MMC încorporate. Conectaţi dispozitivul la portul USB sau introduceţi cardul de memorie în slotul pentru card SD/MMC pe sistemul muzical Philips, iar muzica şi fotografiile digitale vor fi redate direct din dispozitiv. Acum puteţi savura momentele preferate împreună cu familia şi prietenii!

 • Design subţire şi elegant, cu stativ pentru masă şi opţiuni de montare pe perete

  Design subţire şi elegant, cu stativ pentru masă şi opţiuni de montare pe perete

  Combinaţia perfectă între un design suplu şi flexibil, sistemul audio Philips este proiectat inteligent pentru a se integra în spaţiul de locuit. Baza sistemului audio este un stativ, astfel încât sistemul poate fi aşezat frumos şi în siguranţă pe orice raft sau comodă. La montarea pe perete dispuneţi de aceeaşi flexibilitate ca în cazul stativului independent.

 • Telecomandă all-in-one pentru sistem şi iPod

  Telecomandă all-in-one pentru sistem şi iPod

  Cu telecomanda Philips all-in-one, acum puteţi parcurge uşor sute de melodii pe sistemul muzical Philips şi iPod cu o simplă apăsare de tastă. Informaţiile afişate sunt listate în funcţie de lista de melodii, album, interpret, gen muzical sau pistă şi permit navigarea rapidă şi intuitivă prin mulţimea de fişiere. Permite operarea cu o singură mână şi garantează o experienţă unică.

 • Tuner digital FM cu posturi presetate

  Tuner digital FM cu posturi presetate

  Radioul FM digital oferă opţiuni muzicale suplimentare colecţiei de muzică pe sistemul audio Philips. Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Putere totală de ieşire 30W RMS

  Putere totală de ieşire 30W RMS
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa