sistem de divertisment cu staţie de andocare

  sistem de divertisment cu staţie de andocare

  Delectaţi-vă cu muzica de pe iPod şi MP3 la maxim oriunde mergeţi

  Eliberaţi muzica de pe iPod şi ascultaţi-o la volum maxim cu ajutorul dispozitivului DC185 cu un sunet puternic de 2x2W. Partajaţi-vă toate melodiile şi animaţi petrecerea sau introduceţi dispozitivul USB pentru a savura muzica preferată în timpul călătoriilor. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

sistem de divertisment cu staţie de andocare

USB Direct, Tuner digital FM, Legătură MP3 DC185/12 Caută produse similare

Delectaţi-vă cu muzica de pe iPod şi MP3 la maxim oriunde mergeţi

 • Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Putere totală de ieşire 4 W RMS

  Putere totală de ieşire 4 W RMS

  Acest sistem are o putere totală de ieşire de 4 W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice, care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • Utilizaţi şi încărcaţi simultan dispozitivul dvs. iPod

  Utilizaţi şi încărcaţi simultan dispozitivul dvs. iPod

  Savuraţi muzica MP3 preferată în timp ce încărcaţi dispozitivul iPod! Staţia vă permite conectarea dispozitivului iPod direct la sistemul cu staţie de andocare pentru a putea asculta muzica preferată cu un sunet superb. De asemenea, aceasta încarcă dispozitivul iPod în timpul redării, astfel încât să vă puteţi bucura de muzică şi să nu trebuiască să vă preocupe epuizarea bateriei dispozitivului iPod. Utilizaţi telecomanda pentru a naviga, a selecta şi a reda muzica stocată pe iPod. Sistemul cu staţie de andocare vă încarcă automat dispozitivul iPod în timp ce este andocat.

 • USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  Folosind modul USB Direct, conectaţi dispozitivul USB la portul USB al dispozitivului dvs. Philips şi muzica dvs. stocată în format digital va fi redată direct de pe dispozitivul Philips.

 • Tuner digital FM cu posturi presetate

  Tuner digital FM cu posturi presetate

  Radioul FM digital oferă opţiuni muzicale suplimentare colecţiei de muzică pe sistemul audio Philips. Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Conexiune de intrare Aux-in pentru player-ul dumneavoastră MP3 portabil

  Conexiune de intrare Aux-in pentru player-ul dumneavoastră MP3 portabil
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa