Xenium

  Xenium

  Alimentaţi instantaneu - oricând

  Nu rataţi niciun apel pe telefonul dvs. subţire Philips Xenium X520! Bucuraţi-vă de relaxare cu această durată de viaţă a bateriei incredibil de lungă şi rămâneţi conectat mereu prin alimentarea instantanee cu o baterie AAA. În plus, bucuraţi-vă de o gamă întreagă de caracteristici multimedia în timpul călătoriilor. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Alimentaţi instantaneu - oricând

 • Durată în standby de până la o lună

  Durată în standby de până la o lună

  Telefonul poate rezista pornit în standby până la o lună, la o singură încărcare.

 • Durată de convorbire de până la 8 ore

  Durată de convorbire de până la 8 ore

  Telefonul poate suporta până la 8 ore de conversaţie la o singură încărcare.

 • Cameră foto de 2 megapixeli pentru fotografii clare şi vii

  Cameră foto de 2 megapixeli pentru fotografii clare şi vii

  Utilizaţi camera dvs. foto digitală cu rezoluţie de 2 megapixeli pentru a beneficia de o experienţă fotografică autentică. Designul intuitiv şi interfaţa pentru utilizator vă permit să realizaţi rapid fotografii cu rezoluţie de până la 1600 x 1200 pixeli, pe care le puteţi utiliza ca wallpaper pe telefonul dvs., să trimiteţi date de pe telefon prin intermediul MMS, Bluetooth sau infraroşu, să tipăriţi sau să partajaţi.

 • Durată de convorbire suplimentară cu orice baterie AAA*

  Acum vă puteţi bucura de relaxare la utilizarea telefonului dvs. în timpul călătoriilor, fără să vă faceţi griji că aţi putea rata un apel când bateria este descărcată. Este suficient să introduceţi orice baterie AAA standard*, disponibilă oriunde, pentru a vă alimenta instantaneu telefonul. Cu bateria recomandată cu litiu Energizer®, vă puteţi bucura de încă 2 ore de durată de convorbire suplimentară.

 • Energia de rezervă vă alimentează instantaneu telefonul mobil

  Cu ajutorul energiei de rezervă, bucuraţi-vă de confortul de a vă alimenta instantaneu telefonul mobil Philips. Pur şi simplu introduceţi una din diversele baterii AAA* în locaşul smartcavity al telefonului dvs. Acum sunteţi gata de plecare.

 • Subţire, versatil şi gata de plecare

  Combinaţia perfectă între un design suplu şi flexibil, telefonul dvs. Philips este proiectat inteligent pentru a fi uşor de ţinut în mână şi a conţine în acelaşi timp locaşul smartcavity. Puteţi alimenta instantaneu telefonul mobil prin simpla introducere a unei baterii AAA.

 • Locaş smartcavity compatibil cu orice baterie AAA*

  Smartcavity este un locaş pentru baterie uşor accesibil în telefonul dvs. mobil Philips. Poate detecta automat tipul de baterie AAA introdus în telefon. Acest fapt permite utilizarea unei diversităţi de baterii AAA*, în funcţie de necesităţile dvs. Bateria reîncărcabilă va fi încărcată automat când aveţi acces la încărcătorul de priză, asigurându-vă o libertate deplină în privinţa utilizării bateriilor pentru energie de rezervă în timpul călătoriilor.

 • Bucuraţi-vă de muzică Bluetooth stereo

  Telefonul dvs. mobil Philips suportă profilul Buetooth A2DP. Acesta vă permite să vă bucuraţi de melodiile preferate wireless şi cu muzică stereo de înaltă calitate din căştile dvs. Bluetooth.

 • Reglaj uşor al frecvenţelor, cu afişaj pe ecran pentru posturile radio FM cu RDS

  Beneficiaţi de reglarea rapidă şi uşoară a frecvenţelor pentru posturile favorite cu afişaj Radio Data System (RDS), care arată numele postului în locul frecvenţei. RDS permite, de asemenea, posturilor să transmită mesaje text şi informaţii direct pe afişajul radio, astfel încât să fiţi la curent cu ultimele ştiri şi promoţii radio.

 • Slot pentru card de memorie MicroSD, pentru memorie suplimentară/stocare date

  Acum vă puteţi bucura de capacitatea suplimentară şi de stocarea fişierelor multimedia, introducând un card de memorie MicroSD în slotul integrat al telefonului.

Vezi toate Specificaţile
 • Pentru a maximiza energia de rezervă, utilizaţi o baterie AAA cu litiu Energizer. Funcţionează de asemenea cu baterii de unică folosinţă alcaline şi cu litiu sau cu baterii reîncărcabile cu nichel şi hidrură metalică (NiMH).
 • Specificaţie indicată pe baza încărcării iniţiale complete a bateriei testată în laboratoare cu Bluetooth oprit. Performanţa reală depinde de furnizorul serviciului de reţea şi de utilizare.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa