Microsistem Hi-Fi

  Bluetooth

  Microsistem Hi-Fi

  Bucuraţi-vă de muzică wireless prin tehnologia Bluetooth®

  Beneficiind de tehnologie Bluetooth®, microsistemul Hi-Fi BTM177 vă permite să ascultaţi wireless muzică de pe telefonul mobil sau PC. Acest sistem audio complet dispune de un microfon încorporat pentru apeluri hands-free şi pentru comutarea între apeluri şi muzică. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Microsistem Hi-Fi

Bluetooth, difuzoare încorporate pentru apeluri BTM177/12 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de muzică wireless prin tehnologia Bluetooth®

de la telefonul mobil sau PC

 • Savuraţi muzica MP3 sau WMA direct din dispozitive USB portabile

  Savuraţi muzica MP3 sau WMA direct din dispozitive USB portabile

  Conectaţi memoria flash la portul USB al sistemului dvs. Hi-Fi Philips. Muzica dumneavoastră stocată în format digital va fi redată direct din dispozitiv. Acum puteţi savura momentele preferate împreună cu familia şi prietenii.

 • Redare MP3/WMA-CD, CD şi CD-RW

  Redare MP3/WMA-CD, CD şi CD-RW

  Tehnologia de compresie audio permite reducerea dimensiunii fişierelor mari digitale de muzică de până la 10 ori, fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 sau WMA sunt două din formatele de compresie care vă permit să vă bucuraţi de universul muzicii digitale pe playerul Philips. Descărcaţi melodii MP3 sau WMA de pe site-uri de muzică autorizate de pe Internet sau creaţi singuri fişiere de muzică MP3 sau WMA prin conversia CD-urilor audio, pe care apoi să le transferaţi pe player.

 • Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică ascultat.

 • Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Redaţi muzică de pe PC sau telefonul mobil prin tehnologia Bluetooth

  Redaţi muzică de pe PC sau telefonul mobil prin tehnologia Bluetooth
 • Microfon şi difuzoare încorporate pentru apeluri hands-free de la mobil

  Microfon şi difuzoare încorporate pentru apeluri hands-free de la mobil
 • Comutare automată între apelurile telefonice şi redarea de muzică

  Comutare automată între apelurile telefonice şi redarea de muzică
 • Funcţie Loudness pentru amplificarea sunetelor joase şi înalte

  În spectrul acustic, frecvenţele joase şi cele înalte sunt relativ dificil de perceput de urechea umană - în special la intensităţi scăzute. Activând funcţia Loudness, sunetele joase şi cele înalte vor fi amplificate, astfel încât veţi percepe un sunet mai echilibrat şi mai uniform.

 • Putere totală de ieşire 50 W RMS

  Această boxă Philips are o putere totală de ieşire de 50 W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice, care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate la boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. Cu cât este mai mare puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • Înregistrare digitală MP3, cu o singură apăsare obţineţi 2X viteza de înregistrare - nu este necesar un PC

  Conectaţi dispozitivul USB de stocare în masă la portul USB de la sistemul audio Philips şi începeţi înregistrarea muzicii dvs. preferate de pe CD-uri pe dispozitivul USB sau player-ul MP3, la o viteză dublă - printr-o simplă atingere şi fără a avea nevoie de un computer.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa