boxă portabilă wireless

  boxă portabilă wireless

  Extinde sunetul şi dimensiunea boxei

  Trăieşte aventurile alături de muzica ta cu o boxă compactă, robustă şi uşor de transportat, care poate fi ataşată de orice geantă. Tehnologia anti-prindere oferă sunet mai bun pentru o boxă de dimensiunea sa. Trebuie doar să o deschizi când doreşti. Muzica durează jumătate de zi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

boxă portabilă wireless

Bluetooth, Baterie reîncărcabilă, 2W BT2000A/00 Caută produse similare

Extinde sunetul şi dimensiunea boxei

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe rază scurtă, durabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel vă puteţi bucura cu uşurinţă de muzica şi sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu această boxă.

 • Extinde boxa pentru un sunet de calitate mai bună

  Extinde boxa pentru un sunet de calitate mai bună

  Această boxă extensibilă poate fi retractată pentru muzică în timpul călătoriilor sau extinsă pentru un sunet de calitate mai bună; prinde-o pur şi simplu de sus şi de jos şi trage-o.

 • Funcţie anti-distorsiuni pentru muzică puternică, fără distorsiuni

  Funcţie anti-distorsiuni pentru muzică puternică, fără distorsiuni

  Funcţia anti-distorsiuni îţi permite să redai muzica mai tare şi îi menţine calitatea ridicată, chiar dacă nivelul bateriei este scăzut. Acceptă un interval de semnale de intrare de la 300 mV la 1000 mV şi protejează boxele împotriva deteriorărilor provocate de distorsiune. Această funcţie încorporată monitorizează semnalul muzical care trece prin amplificator şi menţine tonurile înalte în intervalul amplificatorului. Capacitatea unei boxe portabile de a reproduce tonurile înalte scade odată cu nivelul bateriei, dar funcţia anti-distorsiuni reduce tonurile înalte cauzate de nivelul scăzut al bateriei, pentru o muzică fără distorsiuni.

 • Timp de redare de până la 12 ore de muzică

  Timp de redare de până la 12 ore de muzică

  Poţi reda muzica tare oricând şi oriunde, cu o baterie reîncărcabilă integrată, având o autonomie de până la 12 ore. Ascultă-ţi toată muzica fără neajunsul cablurilor încurcate şi căutării supărătoare după prize de alimentare, ceea ce-ţi oferă libertate totală de mişcare şi o jumătate de zi de divertisment muzical.

 • Baterie reîncărcabilă integrată pentru redare de muzică oriunde

  Baterie reîncărcabilă integrată pentru redare de muzică oriunde

  Redaţi muzica la un volum ridicat - oricând, oriunde. Bateria reîncărcabilă încorporată vă permite să vă bucuraţi de muzica proprie fără bătaia de cap a cablurilor de alimentare încurcate şi căutarea incomodă a unei prize electrice. Bucuraţi-vă acum de muzică excepţională cu libertatea pe care v-o oferă portabilitatea.

 • Intrare audio pentru conectare uşoară la aproape orice dispozitiv electronic

  Intrare audio pentru conectare uşoară la aproape orice dispozitiv electronic
 • Portabilitate perfectă cu banda tricotată fin inclusă

  Asortată seriei de benzi de susţinere Philips CitiScape Strada, care a fost inspirată de tenişii la modă şi şireturile lor viu colorate, banda noastră inclusă este confecţionată dintr-un manşon viu colorat şi fin tricotat, ceea ce-i conferă suficient stil pentru a deveni un accesoriu la modă.

 • Produs ecologic certificat: angajament puternic faţă de sustenabilitate

  Philips îşi pune logo-ul „Ecologic” numai pe cele mai ecologice produse ale sale, astfel că poţi fi sigur că faci alegerea potrivită din acest punct de vedere. Certificarea ca produs ecologic înseamnă că acesta este foarte eficient energetic, utilizează în mare parte ambalaje refolosibile (> 80% conţinut de carton reciclat, materiale imprimate certificate FSC® şi ambalaje care nu conţin PVC), reduce utilizarea materialelor periculoase (carcasă din plastic fără PVC/BFR) şi este mai uşor de reciclat.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa