BD-RE

  BD-RE

  De 5 ori ,ai mare şi mai bun decât un DVD

  Discurile Blu-ray reprezintă cel mai mare salt tehnologic în domeniul mediilor optice de la apariţia DVD-urilor. Având o capacitate de cinci ori mai mare, acum puteţi înregistra fişiere video la standardul High Definition pe un singur disc de mare capacitate, rapid şi uşor. Discurile BD-RE sunt reinscriptibile. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

De 5 ori ,ai mare şi mai bun decât un DVD

Stochează 25 GB sau 135 de minute de înregistrare video HD

 • 25 GB pe un disc = Capacitate de 5 ori mai mare decât a unui DVD

  Blu-ray este cel mai avansat format pentru discuri optice de mare capacitate. Mulţumită avantajelor majore aduse de tehnologia cu laser BD, puteţi stoca până la 25 GB pe un singur disc. Aceasta înseamnă de cinci ori mai mult decât pe DVD-urile actuale (cu un singur strat).

 • Viteze de înregistrare superrapide, până la 9MB pe secundă

  Vitezele de înregistrare de 1 până la 2x permit rate de înregistrare de 4,5 până la 9MB pe secundă, astfel încât aveţi posibilitatea să înregistraţi mai mult într-un timp mai scurt.

 • Stochează 135 de minute de înregistrare video High Definition

  Pentru a ţine pasul cu popularitatea în creştere a formatelor video de înaltă rezoluţie, discurile Blu-ray cu un singur strat vă furnizează o capacitate de stocare de până la 135 de minute de înregistrare video HD. Dacă înregistraţi la calitate DVD normală, puteţi stoca peste 5,5 ore de înregistrare video.

 • Stratul de protecţie cu rezistenţă mărită protejează discul

  Discurile Blu-ray Philips sunt acoperite cu un strat uniform de o rezistenţă inegalabilă, care protejează straturile de înregistrare vitale ale discului. Stratul este aplicat cu ajutorul unei tehnologii de fixare în vid dezvoltată de Philips, care asigură o grosime uniformă inegalabilă de 100 µm. discul poate suporta utilizări intense, amprente, zgârieturi şi murdărie fără a fi necesar un cartuş de protecţie. Discurile Blu-ray Philips sunt mult superioare CD-urilor şi DVD-urilor standard.

 • Matriţele de precizie garantează calitatea superioară

  Discurile Blu-ray Philips sunt fabricate printr-un proces unic dezvoltat de Philips, care utilizează echipamente de ultimă generaţie pentru a crea cu ajutorul razelor UV penetrante matriţe utilizate pentru turnarea prin injecţie a discurilor BD. Philips controlează fiecare aspect al întregului proces de fabricaţie în aceeaşi fabrică. Rezultatele asigură un grad de reproducere şi o calitate excelente.

 • Sistemul de corecţie a erorilor asigură capacităţile de înregistrare şi redare

  Discurile Blu-ray oferă un sistem avansat de corecţie a erorilor, mult mai puternic decât cel de la CD-uri şi DVD-uri, asigurând o protecţie maximă pentru datele şi conţinutul dvs. video.

 • Straturile de înregistrare anorganice, stabile asigură rezistenţă

  Straturile de înregistrare sunt fabricate din compuşi anorganici foarte stabili care nu sunt afectaţi de expunerea la lumină, asigurând discurilor o durată de viaţă îndelungată. Acest tip de strat de înregistrare anorganic reprezintă o îmbunătăţire semnificativă faţă de straturile organice utilizate în prezent la discurile de tip CD şi DVD inscriptibile şi furnizează discurilor o operabilitate mai stabilă şi o durată mai lungă de viaţă.

 • Compatibil cu orice dispozitiv Blu-ray Disc

  Discurile Blu-ray Philips sunt concepute pentru a avea capacităţi largi de înregistrare şi au fost certificate pentru conformitatea cu standardele specificaţii stabilite de Blu-ray Disc Association (BDA). astfel, aceste discuri sunt compatibile cu orice marcă de unităţi sau recordere BD. Pentru rezultate optime, Philips recomandă utilizarea unităţii Philips TripleWriter™ Blu-ray pentru PC sau recorderul Philips BD Video Recorder pentru video.

 • Simplitate drag-and-drop fără timp pierdut cu formatarea prealabilă

  Discurile Blu-ray Philips oferă simplitate drag-and-drop imediat, fără a fi necesară formatarea prealabilă. Sistemul de fişiere special, UDF 2.5, face ca mutarea fişierelor de date şi a fişierelor video HD să se facă mai uşor şi mai rapid ca oricând.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa