Necartografiat

Monitor tactil LCD

  Monitor tactil LCD

  Mai multă interacţiune cu publicul

  Transmiteţi publicului dvs. informaţii vitale sau mesaje de marketing cu o claritate uimitoare. Şi graţie ecranului tactil interactiv, puteţi interacţiona cu clienţii mai aproape ca oricând. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor tactil LCD

165 cm (65"), Multimedia, Full HD BDT6531EM/06 Caută produse similare

Mai multă interacţiune cu publicul

cu afişaj LCD de 165 cm (65”) cu atingeri multiple

 • Tactil infraroşu

  Cu o grilă invizibilă cu infraroşu la partea superioară a ecranului, vă puteţi bucura de precizie uimitoare şi de timpi rapizi de reacţie, chiar şi la atingerea cu degetul, mănuşa sau stylus-ul. Şi fără „puncte fantomă”.

 • Atingeri multiple reale cu 6 puncte de atingere simultane

  Bucură-te de o experienţă mai interactivă cu până la 6 puncte de atingere simultane. Ideal pentru cazurile în care mai mult de un utilizator trebuie să interacţioneze cu aplicaţia ta simultan; cele 6 puncte de atingere oferă o soluţie extrem de rentabilă.

 • Inserţie inteligentă în capacul din spate pentru a monta un PC mic

  PC-urile profesionale fac parte din majoritatea ansamblurilor de ecrane tactile pentru utilizatori multipli. Adesea, acestea adaugă profunzime suplimentară afişării în locuri publice şi păienjenişuri de cabluri. Acest ecran tactil pentru utilizatori multiplii conţine o inserţie inteligentă în capacul posterior care se va potrivi la numeroase PC-uri compacte profesionale. În plus, oferă posibilitatea unei gestionări eficiente a cablurilor.

 • Design cu ramă subţire pentru un aspect elegant

  Un design subţire al ramei conferă un aspect elegant unui ecran tactil pentru a se potrivi în majoritatea mediilor.

 • Independent de software

  Ecranele noastre tactile sunt independente de software şi funcţionează cu majoritatea tipurilor de software pentru ecrane tactile disponibile în comerţ, inclusiv Windows XP/7 şi Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Conectaţi-vă prin USB la un PC sau la un laptop.

 • Intrare HDMI

  HDMI realizează o conexiune RGB digitală necomprimată între sursă şi ecran. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic rezultă o imagine impecabilă. Semnalul nedeteriorat reduce pâlpâirea şi oferă imagini mai clare. HDMI comunică inteligent rezoluţia maximă de ieşire a echipamentului sursă. Intrarea HDMI este compatibilă cu sursele DVI, însă include sunet digital. HDMI utilizează protecţia la copiere HDCP.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Respectă standardele RoHS pentru protecţia mediului

  Produsele de afişare Philips sunt concepute şi fabricate în conformitate cu reglementările stricte privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice care pot afecta sănătatea şi mediul înconjurător.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa