Necartografiat

Monitor tactil LCD

  Monitor tactil LCD

  Mai multă interacţiune cu publicul

  Transmiteţi-vă mesajul către audienţă cu o claritate senzaţională. Graţie ecranului tactil capacitiv, puteţi interacţiona cu clienţii mai aproape ca oricând, în spaţii publice. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor tactil LCD

140 cm (55"), Multimedia, Full HD BDT5571VX/02 Caută produse similare

Mai multă interacţiune cu publicul

cu ecranul robust cu atingeri multiple

 • Panou de 120 Hz

  Bucuraţi-vă de imagini video uimitor de clare datorită panoului de 120 Hz. Chiar şi scenele de acţiune rapidă pot fi văzute fără neclarităţi, îmbunătăţindu-vă experienţa de vizionare.

 • 2 puncte tactile

  Bucuraţi-vă de interacţiune graţie ecranului cu atingeri multiple. Are avantajele unui ecran tactil mai robust combinat cu gesturile atingerilor multiple pentru a utiliza software tactil mai versatil.

 • Tactil capacitiv

  Acest ecran tactil capacitiv dispune de un strat de sticlă securizată de 5 mm. Prin urmare, este perfect practic pentru utilizarea în spaţii publice şi uşor de curăţat.

 • Un singur cablu

  Preluaţi controlul complet asupra afişajului dvs. prin executarea tuturor comenzilor operaţionale şi transmiterea semnalului video printr-un singur cablu HDMI. Această caracteristică unică vă permite să asiguraţi mult mai uşor şi mai comod buna funcţionare şi întreţinere a afişajului dvs. Exigenţele CEC (Controlul aparatelor electronice de consum) fac din aflarea unor informaţii vitale despre afişajul dvs. o joacă de copii.

 • RJ45

  Gestionarea simplă a afişajului dvs. este posibilă prin introducerea unui port LAN (RJ45). Puteţi configura fiecare afişaj sau afla starea fiecărui dispozitiv rapid şi comod prin intermediul unei conexiuni RJ45.

 • Inserţie inteligentă în capacul din spate pentru a monta un PC mic

  PC-urile profesionale fac parte din majoritatea ansamblurilor de ecrane tactile pentru utilizatori multipli. Adesea, acestea adaugă profunzime suplimentară afişării în locuri publice şi păienjenişuri de cabluri. Acest ecran tactil pentru utilizatori multiplii conţine o inserţie inteligentă în capacul posterior care se va potrivi la numeroase PC-uri compacte profesionale. În plus, oferă posibilitatea unei gestionări eficiente a cablurilor.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Independent de software

  Ecranele noastre tactile sunt independente de software şi funcţionează cu majoritatea tipurilor de software pentru ecrane tactile disponibile în comerţ, inclusiv Windows XP/7 şi Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Conectaţi-vă prin USB la un PC sau la un laptop.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa