Necartografiat

Chioşc de informaţii tactil LCD

  Chioşc de informaţii tactil LCD

  Mai multă interacţiune cu publicul

  Transmiteţi publicului dvs. informaţii vitale sau mesaje de marketing cu o claritate uimitoare. Şi graţie ecranului tactil interactiv, puteţi interacţiona cu clienţii mai aproape ca oricând. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Chioşc de informaţii tactil LCD

107 cm (42"), Multimedia, Full HD BDT4225EK/32 Caută produse similare

Mai multă interacţiune cu publicul

cu chioşcul de informaţii tactil pentru utilizatori multipli

 • 32 puncte tactile

  Bucuraţi-vă de funcţionalitatea uimitoare cu 32 de puncte tactile pe acest ecran tactil. Mai multă flexibilitate şi performanţă optimă îmbinate cu oportunităţile excelente de operabilitate pentru a vă oferi interacţiunea supremă cu utilizatorul.

 • Respectă standardele RoHS pentru protecţia mediului

  Produsele de afişare Philips sunt concepute şi fabricate în conformitate cu reglementările stricte privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice care pot afecta sănătatea şi mediul înconjurător.

 • Intrare HDMI

  HDMI realizează o conexiune RGB digitală necomprimată între sursă şi ecran. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic rezultă o imagine impecabilă. Semnalul nedeteriorat reduce pâlpâirea şi oferă imagini mai clare. HDMI comunică inteligent rezoluţia maximă de ieşire a echipamentului sursă. Intrarea HDMI este compatibilă cu sursele DVI, însă include sunet digital. HDMI utilizează protecţia la copiere HDCP.

 • Înălţime şi unghi chioşc pentru utilizare ergonomică

  Ecranul tactil pentru utilizatori multipli al acestui chioşc este amplasat la un unghi de 45 de grade pentru utilizare ergonomică. Coloana este blocabilă şi dispune de un spaţiu pentru un PC puternic.

 • Tactil infraroşu

  Cu o grilă invizibilă cu infraroşu la partea superioară a ecranului, vă puteţi bucura de precizie uimitoare şi de timpi rapizi de reacţie, chiar şi la atingerea cu degetul, mănuşa sau stylus-ul. Şi fără „puncte fantomă”.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Independent de software

  Ecranele noastre tactile sunt independente de software şi funcţionează cu majoritatea tipurilor de software pentru ecrane tactile disponibile în comerţ, inclusiv Windows XP/7 şi Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Conectaţi-vă prin USB la un PC sau la un laptop.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa