Necartografiat

Monitor LCD

  Monitor LCD

  Mai multă interacţiune cu publicul

  Transmiteţi publicului dvs. informaţii vitale sau mesaje de marketing cu o claritate uimitoare cu ajutorul afişajului BDT3215EM/04. Şi, graţie ecranului tactil interactiv, puteţi, de asemenea, spori mai mult ca niciodată implicarea clienţilor. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor LCD

81 cm (32"), Multimedia, HD Ready BDT3215EM/04 Caută produse similare

Mai multă interacţiune cu publicul

cu afişajul LCD tactil de 81 cm/32"

 • Conceput pentru funcţionare 24/7

  Conceput pentru funcţionare 24/7

  Deoarece companiile nu iau niciodată pauză, afişajele noastre de semnalizare sunt proiectate pentru utilizare permanentă. Profitând de componentele de calitate superioară pentru a asigura un nivel înalt de calitate, vă puteţi baza pe această gamă de modele pentru fiabilitate completă permanentă.

 • Generarea tactilă de imagini optice

  Cu 4 camere foto, câte una poziţionată în fiecare colţ al afişajului, puteţi fi siguri de precizia excelentă şi de generarea tactilă rapidă de imagini optice, fără a fi necesară nicio presiune fizică. Ecranul tactil oferă răspuns rapid şi nivelul de precizie dorit, fie cu degetul gol, fie cu degetul îmbrăcat în mănuşă sau chiar cu un stylus de 4 mm.

 • 4 puncte de contact

  Bucuraţi-vă de o experienţă mai interactivă cu 4 puncte de contact. Ideale pentru situaţiile în care mai mulţi utilizatori necesită utilizarea simultană a aplicaţiei dvs., cele 4 puncte de contact oferă o soluţie extrem de eficientă din punct de vedere al costurilor.

 • Independent de software

  Ecranele noastre tactile sunt independente de software şi funcţionează cu majoritatea tipurilor de software pentru ecrane tactile disponibile în comerţ, inclusiv Windows XP/7 şi Mac OS. Conectaţi-vă prin USB la un PC sau la un laptop. Nu este necesară calibrarea.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Inserţie inteligentă în capacul din spate pentru a monta un PC mic

  Computerele profesionale se regăsesc în cele mai multe instalaţii publice de semnalizare. Destul de des, ele cresc adâncimea totală a afişajului şi cauzează un păienjeniş important de cabluri. Din acest motiv am creat acest afişaj cu inserţie inteligentă în capacul din spate care este ideală pentru integrarea unui computer profesional de format redus. În plus, sistemul de gestionare a cablurilor oferă o soluţie minunată de păstrare în ordine a cablurilor şi un aspect profesionist.

 • Funcţie avansată împotriva imaginilor statice

  Imaginile statice rămase pe ecran pentru perioade extinse pot lăsa "imagini fantomă" sau efectul de imagini statice rămase pe ecranele LCD. Deşi imaginile statice rămase pe ecranul LCD nu sunt permanente, nu doriţi ca aceasta să se întâmple, mai ales în locaţii în care conţinutul este afişat non-stop.

 • Respectă standardele RoHS pentru protecţia mediului

  Produsele de afişare Philips sunt concepute şi fabricate în conformitate cu reglementările stricte privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice care pot afecta sănătatea şi mediul înconjurător.

 • Control şi configurare de la distanţă prin RS232

  Controlul la distanţă permite utilizatorului să comande şi să regleze afişajele de la distanţă prin protocolul RS232. Utilizând comenzile CEC, veţi putea avea control complet asupra tuturor afişajelor din reţeaua de semnalizare în orice moment.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa