Necartografiat

Monitor LCD

  Monitor LCD

  Impresionaţi-vă publicul cu o claritate uimitoare

  Afişaj de semnalizare digital şi de videoconferinţă Full High Definition Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor LCD

165 cm (65"), Multimedia, Full HD BDL6531E/01 Caută produse similare

Impresionaţi-vă publicul cu o claritate uimitoare

 • Funcţie avansată împotriva imaginilor statice

  Imaginile statice rămase pe ecran pentru perioade extinse pot lăsa "imagini fantomă" sau efectul de imagini statice rămase pe ecranele LCD. Deşi imaginile statice rămase pe ecranul LCD nu sunt permanente, nu doriţi ca aceasta să se întâmple, mai ales în locaţii în care conţinutul este afişat non-stop.

 • Calibrare avansată a culorii în fabrică

  Chiar dacă instalaţi un monitor într-o configuraţie 3x3, 2x4 sau 5x5, doriţi ca performanţa de culoare a fiecărei imagini să fie consecventă în fiecare ecran utilizat. Prin urmare fiecare ecran este calibrat special în fabrică pentru a corespunde celor mai ridicate standarde de monitoare avansate.

 • Luminozitatea se reglează automat în funcţie de mediu

  Setările afişajului se reglează pentru a corespunde luminii ambientale fără intervenţia utilizatorului.

 • Respectă standardele RoHS pentru protecţia mediului

  Produsele de afişare Philips sunt concepute şi fabricate în conformitate cu reglementările stricte privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice care pot afecta sănătatea şi mediul înconjurător.

 • Ecran LCD Full HD, 1920x1080 pixeli

  Acest ecran are o rezoluţie denumită Full HD. Tehnologia de ultimă oră pentru ecrane LCD oferă o rezoluţie panoramică de 1080 de linii cu scanare progresivă, fiecare având 1920 de pixeli. Astfel se pot obţine imagini de înaltă calitate, din semnal HD cu până la 1080 de linii. Culorile intense, imaginea fără scintilaţii, luminozitatea optimă şi contrastul ridicat vă vor oferi o experienţă de vizionare de neuitat.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Design cu ramă subţire pentru un aspect elegant

  Un design cu ramă subţire aduce un aspect elegant unui afişaj public pentru a se potrivi în mod plăcut în orice mediu. Mai mult, acest design face afişajul ideal pentru pereţii de monitoare video.

 • Inserţie inteligentă în capacul din spate pentru a monta un PC mic

  Computerele profesionale se regăsesc în cele mai multe instalaţii publice de semnalizare. Destul de des, ele cresc adâncimea totală a afişajului şi cauzează un păienjeniş important de cabluri. Din acest motiv am creat acest afişaj cu inserţie inteligentă în capacul din spate care este ideală pentru integrarea unui computer profesional de format redus. În plus, sistemul de gestionare a cablurilor oferă o soluţie minunată de păstrare în ordine a cablurilor şi un aspect profesionist.

 • Funcţia zoom îmbunătăţită acceptă aplicarea pe un perete de monitoare

  Funcţia zoom internă simplifică utilizarea în cadrul pereţilor de monitoare, eliminând echipamentele externe costisitoare. Capabil de un vidiwall de 25 de ecrane, prin împărţirea a până la 5 ecrane atât orizontal, cât şi vertical.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa